Μοριακή γαστρονομία δίνει άλλες διαστάσεις στο ελληνικό ελαιόλαδο και την οξοποιία

13:49 3/7/2023 - Πηγή: Agronews
Μια βραδιά εκλεκτής μοριακής γαστρονομίας είχαν τη χαρά να απολαύσουν, την Πέμπτη 29 Ιουνίου, οι καλεσμένοι της εκδήλωσης - παρουσίασης των αποτελεσμάτων του έργου ΜΕΛΟΞ με τίτλο «Σχεδιασμός και ανάπτυξη καινοτόμων μοριακών τροφίμων ελαιολάδου και όξους», δίνοντας μας την ευκαιρία να γνωρίσουμε καλύτερα προϊόντα μοριακής γαστρονομίας με βάση το ελαιόλαδο και το ξίδι.
Keywords
Αναζητήσεις
moriaki-gastronomia-dinei-alles-diastaseis-sto-elliniko-elaiolado-kai-tin-oxopoiia.htm
Τυχαία Θέματα