Στην Θεσσαλονίκη φιλοξενήθηκε το Masterclass για την προώθηση της βιώσιμης παραγωγής ρυζιού EU RICE

Στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος με τίτλο «Ενέργειες Ενημέρωσης και Προώθησης της βιώσιμης παραγωγής ρυζιού στην Ελλάδα και την Ισπανία» διοργανώθηκε ένα Masterclass στη Θεσσαλονίκη, για τη διοίκηση και τους επαγγελματίες της μαγειρικής τέχνης αλλά και εκπροσώπους φορέων, μέσων που στήριξαν τα τελευταία χρόνια της δράσης του προγράμματος στο νομό Θεσσαλονίκης.
Keywords
Αναζητήσεις
stin-thessaloniki-filoxenithike-to-eu-rice-masterclass-gia-tin-proothisi-tis-viosimis-paragogis-ryziou.htm
Τυχαία Θέματα