Το Epirus Βios από Χονδροελιά στα κορυφαία ελαιόλαδα του Ελαίας Καρπός

Μονοποικιλιακό ελαιόλαδο οξύτητας έως 0,2 από την ιδιαίτερη Χονδροελιά Ηγουµενίτσας, τη µεσόκαρπη ιστορική ποικιλία ελιάς της Θεσπρωτίας, και από ελαιώνες εκατοντάδων ετών, η συγκοµιδή των οποίων, λόγω του ύψους των δέντρων και της µορφολογίας του εδάφους, γίνεται αποκλειστικά µε παραδοσιακό χειρωνακτικό ράβδισµα.
Keywords
Αναζητήσεις
to-epirus-vios-apo-chondroelia-sta-koryfaia-elaiolada-tou-elaias-karpos.htm
Τυχαία Θέματα