F-16: Το «μαγικό» κουμπί και το «TOP SECRET» ραντάρ

Αν θέλετε τα μαχητικά σας να είναι στην καλύτερη δυνατή διαμόρφωση πρέπει να προχωρήσουμε μαζί λένε στην Ελλάδα οι Αμερικάνοι της Lockheed Martin.

Οι οποίοι όπως φαίνεται έχουν μάθει πως και άλλοι έχουν αρχίσει να χτυπάνε την πόρτα της Ελλάδας η οποία πτωχή μεν, έτοιμη να δώσει ότι έχει και δεν έχει για εξοπλισμούς δε, είναι αυτή την περίοδο η πιο «περιζήτητη νύφη» και με την προίκα σίγουρη (να ΄ναι καλά τα …προαπαιτούμενα και το τέταρτο μνημόνιο).

Οι

Αμερικάνοι της LM λοιπόν θυμίζουν πως τα F-16 έχουν ουσιαστικά λόγο να αναβαθμιστούν μόνο αν βάλουν το «μαγικό» ραντάρ AESA το οποίο είναι τόσο προηγμένης τεχνολογίας που θα το πάρουν μόνο οι χώρες που κάνουν συμφωνία κράτους με κράτος με τις ΗΠΑ.

Η Ελλάδα αυτή την συμφωνία την έχει για την αναβάθμιση που έχει ήδη εγκρίνει το Κονγκρέσο.

Αν πάλι θέλει να δοκιμάσει και αλλού την τύχη της ουδείς εγγυάται το αποτέλεσμα.

Εκτός όμως από το ραντάρ το αεροπλάνο θα έχει και μια σειρά αλλα καλούδια όπως οι νέες οθόνες που μάλιστα θα μπορούν να αλλάζουν μεταξύ τους για να μπορεί ο πιλότος πάντα να βλέπει αυτό που τον ενδιαφέρει στην μεγαλύτερη οθόνη αλλά και ένα κουμπί που θα σώνει ζωές.

Πέρα από το σύστημα αποφυγής εναέριας σύγκρουσης στα αεροσκάφη οι Αμερικάνοι θυμίζουν πως θα υπάρχει το κουμπί που οριζοντιώνει το αεροσκάφος σε περίπτωση κινδύνου. Όπως λένε κάθε ιπτάμενος ξέρει την αξία του.

Και καταλήγουν λέγοντας για τα αναβαθμισμένα F-16 πως είναι τόσο μπροστά απο την εποχή τους που αν έβρισκαν τρόπο να βάλουν και τα όπλα μέσα στο αεροσκάφος θα το έκαναν και stealth!

The post F-16: Το «μαγικό» κουμπί και το «TOP SECRET» ραντάρ appeared first on ArmyNow.Net.

Keywords
Τυχαία Θέματα