«The First Omen»: To πρίκουελ του «The Omen» την άνοιξη του 2024

Το πρίκουελ από τον σκοτεινό κόσμο του θρυλικού «The Omen («Η Προφητεία»)» σε σκηνοθεσία Ρίτσαρντ Ντόνερ (Richard Donner) έρχεται στις αίθουσες το επόμενο χρόνο με τον τίτλο «The First Omen». Σύμφωνα με την 20th Century Studios η πρεμιέρα της νέας ταινίας αναμένεται στις 5 Απριλίου του 2024.

Το στούντιο κοινοποίησε επίσης μια πρώτη εικόνα της ταινίας, η οποία σύμφωνα με την περίληψη ξεκινά όταν «μια νεαρή Αμερικανίδα στέλνεται στη Ρώμη για να ξεκινήσει μια νέα

ζωή στην υπηρεσία της εκκλησίας και συναντά το απόλυτο σκοτάδι που την κάνει να αμφισβητήσει την ίδια της την πίστη ενώ αποκαλύπτει μια τρομακτική συνωμοσία που θα επιφέρει την γέννηση του κακού».

Η ομάδα περιλαμβάνει τους Νελ Τάιγκερ Φρι (Nell Tiger Free), Ταουφίκ Μπαρχόμ (Tawfeek Barhom), Σόνια Μπράγκα (Sonia Braga), Ραλφ ‘Αινεσον (Ralph Ineson) και Μπιλ Νάι (Bill Nighy).

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει η Αρκάσα Στίβενσον (Arkasha Stevenson) σε σενάριο που υπογράφει η ίδια με τους Τιμ Σμιθ (Tim Smith) και Κιθ Τόμας (Keith Thomas), σύμφωνα με το Deadline.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

«The First Omen»: To πρίκουελ του «The Omen» την άνοιξη του 2024 on BLUE SKY.

Keywords
Τυχαία Θέματα