Ν. Ανδρουλάκης στο Blue Sky: Ότι έγινε με τις υποκλοπές, συνέβη και στα Τέμπη

Αιχμές για τον τρόπο που έχει κινηθεί η δικαιοσύνη στο θέμα της τραγωδίας των Τεμπών άφησε το βράδυ της Τετάρτης στην εκπομπή Παρέμβασεις του Blue Sky ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης.

“Ότι έγινε στις υποκλοπές συνέβη και στα Τέμπη” τόνισε ο κύριος Ανδρουλάκης και υπογράμμισε ότι μετά την παρέμβαση του ευρωκοινοβουλίου έπρεπε να συσταθεί αμέσως προανακριτική επιτροπή.

Ο

Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι προσπαθεί να συγκαλύψει τις ευθύνες των στελεχών της και του κυρίου Καραμανλή και υπογράμμισε πως παρότι πέρασε ένας χρόνος από την τραγωδία δεν έχει συμβεί τίποτα.

Για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια ο κύριος Ανδρουλάκης υποστήριξε ότι ο κύριος Μητσοτάκης και ο κύριος Πιερρακάκης διευθετούν επιχειρηματικά συμφέροντα και τόνισε ότι όλοι οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ θα ψηφίσουν στη Βουλή αυτό που λέει το πρόγραμμα μας.

Για τα θέματα της υγείας ο Ανδρουλάκης υπογράμμισε ότι το ΕΣΥ καταρρέει, δεν υπάρχει προσωπικό να εφαρμοστούν τα απογευματινά χειρουργεία ενώ ζήτησε να αυξηθούν οι μισθοί των υγειονομικών και να ενταχτούν στα βαρέα και ανθυγιεινά.

Ν. Ανδρουλάκης στο Blue Sky: Ότι έγινε με τις υποκλοπές, συνέβη και στα Τέμπη on BLUE SKY.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ανδρουλάκης, Blue Sky, Ότι, Τέμπη,androulakis, Blue Sky, oti, tebi