Σε απεργία οι εργαζόμενοι της FIAT για τον… Ρονάλντο!

Απίστευτο κι όμως… ιταλικό. Μία ημέρα μετά την επισημοποίηση της μεταγραφής του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Γιουβέντους, οι υπάλληλοι της FIAT ανακοίνωσαν απεργία δύο ημερών.

Στις τάξεις της Γιουβέντους επικρατεί ένα κλίμα ενθουσιασμού και… ευφορίας λόγω της μεταγραφής του Κριστιάνο Ρονάλντο στον σύλλογο, σύμφωνα με το contra.gr.

Εκείνοι που δεν πέταξαν την σκούφια τους με

την μετακίνηση του Πορτογάλου στο Τορίνο είναι οι εργαζόμενοι της FIAT, μετοχές της οποίας ανήκουν στην οικογένεια Ανιέλι.

Ο λόγος προφανής…

Ότι παραμένουν εδώ και χρόνια με τους ίδιους μισθούς, την ίδια στιγμή που η ιδιοκτησία της εταιρείας προχώρησε σε μία μεταγραφή της τάξεως των 112 εκατομμυρίων!

Αποφάσισαν, λοιπόν, να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους, ανακοινώνοντας την απόφασή τους να προχωρήσουν σε απεργία δύο ημερών.

«Είναι απαράδεκτο το γεγονός ότι ενώ οι εργαζόμενοι εξακολουθούν για χρόνια να κάνουν τεράστιες οικονομικές θυσίες η ίδια η εταιρεία αποφασίσει να δαπανήσει εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ για την αγορά ενός ποδοσφαιριστή. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης κηρύσσει απεργία από την Κυριακή (22:00) 15 Ιουλίου μέχρι την Τρίτη (06:00), 17 Ιουλίου 2018», ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γεγονός η «μεταγραφή του αιώνα»! Ο Ρονάλντο στην Γιουβέντους

Το κόλπο της Ρωσίας με την αμμωνία για να έχουν καλύτερη απόδοση

Allez les Bleus! Η Γαλλία απέκλεισε τους Βέλγους και είναι στον τελικό! (Βίντεο)

Σε απεργία οι εργαζόμενοι της FIAT για τον… Ρονάλντο! on BLUE SKY.

Keywords
Τυχαία Θέματα