Ανοιξε το κινητό του αγνοούμενου οπλίτη

Ανοιξε το κινητό του αγνοούμενου οπλίτη03.07.2018Αστυνομικά

Μια αποκάλυψη που περιπλέκει περισσότερο την εξαφάνιση του 23χρονου φαντάρου Τάκη Κολλιαδέλη, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης στο πλοίο «Νήσος Ρόδος» που εκτελούσε το δρομολόγιο Χίος - Πειραιάς, έκανε ένας στενός του φίλος.

Οπως είπε, το κινητό τηλέφωνο του 23χρονου ενεργοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο για κάποιες ώρες και μετά έκλεισε πάλι.

«Τον πήρε η μάνα μου κατά τις 8.30. Το κινητό του χτύπησε

τρεις φορές και μετά απενεργοποιήθηκε» δήλωσε ο φίλος του στο δελτίο ειδήσεων του Star και πρόσθεσε: «Υπάρχουν πιθανότητες να είναι ζωντανός, να ήθελε να κρυφτεί. Να πάει κάπου να μην τον κυνηγάνε, μέχρι να δώσει κάποιο σημείο ζωής».

Αξίζει να αναφερθεί πως όλα τα πρόσωπα του περιβάλλοντος του 23χρονου αναφέρουν ότι τις τελευταίες μέρες ήταν φοβισμένος και πίστευε πως θέλουν να του κάνουν κακό. Μάλιστα, είχε εκμυστηρευτεί τον φόβο του στον πατέρα και στην κοπέλα του, που ήταν και τα τελευταία άτομα με τα οποία μίλησε τηλεφωνικά. «Μου την έχουν φυλαγμένη ή στο λιμάνι ή στον Πειραιά» φέρεται ότι είχε πει στον πατέρα του. «Πίστευε πως κάποιος ήθελε να του κάνει κακό. Είχε την αίσθηση πως τον παρακολουθούσαν» πρόσθεσε ο κ. Κωνσταντίνος Κολλιαδέλης.

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα