«Εις σάρκα μίαν» στα 2.400 μ.

«Εις σάρκα μίαν» στα 2.400 μ.04.07.2018Πρόσωπα

Αρχιτέκτονας νυμφεύτηκε στον Ταΰγετο τη δικηγόρο της καρδιάς του

Την κορυφή του ψηλότερου βουνού της Πελοποννήσου, του Ταΰγετου, επέλεξε ένα νεαρό ζευγάρι ώστε να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου. Ο λόγος για τον αρχιτέκτονα Μιχάλη Μαλαπάνη και τη δικηγόρο Ντιάνα Μαούνη, οι οποίοι γνωρίστηκαν στον Ορειβατικό Ομιλο Καλαμάτας καθώς και οι δύο έχουν μια ιδιαίτερη αγάπη για το άθλημα και, όπως είπαν, από την πρώτη στιγμή που σκέφτηκαν να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους, είχαν φανταστεί να πραγματοποιήσουν την τελετή πάνω σε ένα βουνό!

Βέβαια,

μπορεί η απόφασή τους να ήταν πρωτοποριακή, ωστόσο χρειάστηκε να επιστρατεύσουν την πειθώ τους ώστε να την οργανώσουν όπως την είχαν ονειρευτεί.

Ο ιερέας

Συγκεκριμένα, το ζευγάρι δυσκολεύτηκε αρκετά να βρει ιερέα που θα τελούσε το μυστήριο στα 2.400 μέτρα, αλλά και να πείσει τους καλεσμένους ότι έπρεπε να κάνουν πολύωρη ορειβασία μέχρι να φτάσουν στην κορυφή του βουνού, όπου βρίσκεται το εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία, στο οποίο θα γινόταν ο γάμος. Μάλιστα, δεν ήταν λίγοι οι καλεσμένοι που δεν είχαν κάνει ξανά ορειβασία, όμως κανένας τους δεν εγκατέλειψε την προσπάθεια παρά τη δυσκολία της ανάβασης.

Με ορειβατικές μπότες

Πάντως, εκτός από την ίδια την τελετή, εντύπωση προκάλεσαν οι ενδυματολογικές επιλογές τόσο του ζευγαριού όσο και των καλεσμένων του. Συγκεκριμένα, ο γαμπρός προτίμησε να φορέσει σανδάλια (!), ενώ η νύφη κάτω από το φόρεμά της έκρυβε τις ορειβατικές μπότες της.

Την ίδια στιγμή, οι λιγοστοί καλεσμένοι δεν είχαν ντυθεί με τα καλά τους -εκτός από τους κουμπάρους-, αλλά φορούσαν ρούχα κατάλληλα για αθλητικές δραστηριότητες, όπως φόρμες και αθλητικά παπούτσια, ενώ δεν έλειπαν και τα μπουφάν, καθώς στην κορυφή του Ταΰγετου η θερμοκρασία δεν θυμίζει καλοκαίρι.

Keywords
Τυχαία Θέματα