Εκαναν τη νύχτα μέρα για τον ΠΑΟΚ

Εκαναν τη νύχτα μέρα για τον ΠΑΟΚ22.04.2019Ποδόσφαιρο

Λάμψη πρωταθλητή στη Θεσσαλονίκη. Απίστευτο σόου με πυρσούς έστησαν οι οπαδοί του «Δικεφάλου του Βορρά»

Ολοι και όλα ήταν ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη! Από το βράδυ του περασμένου Σαββάτου η πόλη ντύθηκε στα ασπρόμαυρα εξαιτίας του «Δικεφάλου του Βορρά» που στέφθηκε πρωταθλητής Ελλάδος! Μάλιστα, οπαδοί της ομάδας το βράδυ του Σαββάτου έκαναν τη νύχτα μέρα,

χαρίζοντας στην πόλη και στους Θεσσαλονικείς ένα εντυπωσιακό pyroshow με αφορμή τα 93α γενέθλια του συλλόγου αλλά και την κατάκτηση του πρωταθλήματος έπειτα από 34 χρόνια.

Από τα Κάστρα μέχρι το παραλιακό μέτωπο της Θεσσαλονίκης, από το Μέγαρο Μουσικής μέχρι και το λιμάνι, οπαδοί άναψαν πυρσούς φωνάζοντας συνθήματα.

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ ετοίμασαν μάλιστα βίντεο με drone, που αποτυπώνει το φαντασμαγορικό θέαμα από ψηλά.



Η Θεσσαλονίκη μπήκε σε ρυθμούς πρωταθλητή, «παρασύροντας» ακόμα και τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη, που από νωρίς χθες το πρωί έδωσε εντολή να μπει η σημαία του ΠΑΟΚ σε ιστό μπροστά από το δημαρχιακό μέγαρο, δίπλα στην ελληνική σημαία και τη σημαία του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Στον Λευκό Πύργο από νωρίς χθες το μεσημέρι στήθηκε μια τεράστια γιγαντοοθόνη προκειμένου οι Θεσσαλονικείς να απολαύσουν το ματς. Λίγα μέτρα παραπέρα, στο ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλλάς», εκατοντάδες φίλοι της ομάδας είχαν μαζευτεί από νωρίς χθες το μεσημέρι προκειμένου να είναι παρόντες και να εμψυχώσουν τους παίκτες του ΠΑΟΚ την ώρα που έβγαιναν από το ξενοδοχείο για να μπουν στο λεωφορείο της ομάδας και αναχωρούσαν για την Τούμπα.

Στον ρυθμό του ΠΑΟΚ ήταν και καταστήματα εστίασης, όπως σουβλατζίδικα, πιτσαρίες και καφετέριες, από άκρη σ' άκρη της πόλης, που από νωρίς χθες το πρωί ήταν σε ετοιμότητα προκειμένου να εξυπηρετήσουν τους εκατοντάδες φιλάθλους του ΠΑΟΚ που δεν πήγαν στο γήπεδο και απόλαυσαν την ομάδα τους στο σπίτι με φίλους ή σε κάποιο μαγαζί. Στην περιοχή πέριξ της Τούμπας δεν έπεφτε... καρφίτσα από νωρίς χθες το μεσημέρι. Πώς αλλιώς θα μπορούσε άλλωστε; Τριάντα τέσσερα ολόκληρα χρόνια περίμεναν οι παοκτζήδες αυτή τη μεγάλη στιγμή!

Keywords
Τυχαία Θέματα