Επίθεση από τον Αδωνι σε Τζανακόπουλο για τις... ευχές

Επίθεση από τον Αδωνι σε Τζανακόπουλο για τις... ευχές02.01.2019Παρασκήνιο

Αφορμή ένα βίντεο του υπ. Επικρατείας

Μερικοί άνθρωποι είναι αδιόρθωτοι και ζουν με τις εμμονές τους. Οπως φαίνεται, αυτές τις εμμονές ούτε τις άγιες ημέρες των εορτών δεν μπορούν να τις παραμερίσουν έστω για λίγο.

Ετσι, ο Αδωνις Γεωργιάδης βρήκε αφορμή για να στήσει καβγά και μάλιστα να ανοίξει αντιπαράθεση με την κυβέρνηση και τον Δημήτρη Τζανακόπουλο για τις πρωτοχρονιάτικες

ευχές του κυβερνητικού εκπροσώπου και τον τρόπο που επέλεξε ο τελευταίος να ευχηθεί «καλή χρονιά»!

Ο διαπληκτισμός του αντιπροέδρου της Ν.Δ. με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο μέσω των social media άρχισε όταν ο Δημήτρης Τζανακόπουλος επέλεξε να αναρτήσει ένα μικρό βίντεο με απόσπασμα από χριστουγεννιάτικο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς «Οι απαράδεκτοι» που παιζόταν στο Mega στις αρχές της δεκαετίας του '90.

Σχόλια

Ο Αδωνις Γεωργιάδης άδραξε την ευκαιρία σαν έτοιμος από καιρό να κάνει λόγο για «απίστευτη ανάρτηση» σχολιάζοντας: «Τι να πρωτοθαυμάσει κανείς; Το ότι επέλεξε σειρά από το Μega που από το μίσος τους έκλεισε; Το ότι επέλεξε σκετς που διακωμωδεί τους κομμουνιστές ως επαναστάτες που το μόνον που τους νοιάζει είναι η μάσα... (δηλ. σαν τον ίδιο και την κυβέρνησή του)...».

Από την πλευρά τους, φιλικά προς τον ΣΥΡΙΖΑ ΜΜΕ αντεπιτέθηκαν και αναρωτιούνταν αν η βασιλόπιτα του Αδωνη Γεωργιάδη είχε χολή!

Keywords
Τυχαία Θέματα