Ευρυτανία: Νεκρός κυνηγός που έπεσε με το Ι.Χ. του σε χαράδρα

Ευρυτανία: Νεκρός κυνηγός που έπεσε με το Ι.Χ. του σε χαράδρα21.01.2019Ρεπορτάζ

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 47χρονος κυνηγός που έπεσε με το αυτοκίνητό του σε χαράδρα βάθους 80 μέτρων, στον νομό Ευρυτανίας

Ο άτυχος κυνηγός εντοπίστηκε από τους φίλους του, που τον αναζητούσαν για πολλές ώρες.


Συγκεκριμένα, το τραγικό συμβάν έγινε

το βράδυ του Σαββάτου κοντά στη Φραγκίστα Ευρυτανίας, στη θέση «Κορακοφωλιά», όπου είχε πάει για κυνήγι μια παρέα κυνηγών. Οι Ευρυτάνες κυνηγοί και φίλοι του, όταν τελείωσαν το κυνήγι, χωρίστηκαν και επέστρεψαν σπίτι τους, στα χωριά τους. Δυστυχώς, ο 47χρονος, που ήταν μόνος στο αυτοκίνητο, δεν επέστρεψε στο χωριό Επισκοπή Ευρυτανίας, όπου διέμενε.

Η οικογένεια του άτυχου 47χρονου, οι δικοί του άνθρωποι, γείτονες και φίλοι ανησύχησαν και άρχισαν να τον αναζητούν. Ο τελευταίος που τον είχε δει ανέφερε ότι είχε σταματήσει σε μια καντίνα που βρίσκεται στον δρόμο και συνήθως σταματούν οι κυνηγοί για να πάρουν καφέ, σάντουιτς ή πρόχειρο φαγητό.

Το πρωί οι συγγενείς ενημέρωσαν τις Αρχές και, όπως ήταν φυσικό, σήμανε συναγερμός. Στην έρευνα που ακολούθησε το πρωί της Κυριακής διαπιστώθηκε ότι το αυτοκίνητο του 47χρονου είχε πέσει σε μια χαράδρα βάθους περίπου 80 μέτρων. Δυστυχώς, όπως διαπιστώθηκε λίγο αργότερα, ο άτυχος άνδρας είχε εκσφενδονιστεί έξω από το αυτοκίνητο και ήταν νεκρός.

Keywords
Τυχαία Θέματα