Γάζωσαν τον «Σαμπρέλα», εχθρό του Στεφανάκου

Γάζωσαν τον «Σαμπρέλα», εχθρό του Στεφανάκου28.06.2018Αστυνομικά

Νέο θύμα στον πόλεμο της νύχτας ο Μ. Καραγιάννης («Σαμπρέλας»)

Στον πόλεμο που μαίνεται στα κυκλώματα της νύχτας εντάσσει η Αστυνομία τη χθεσινή μαφιόζικη εκτέλεση του Μανώλη Καραγιάννη, γνωστού ονόματος στον χώρο του υποκόσμου, εκ των υπόπτων για τη δολοφονία του «αρχινονού» Βασίλη Στεφανάκου. Οι δράστες είχαν στήσει ενέδρα θανάτου έξω από πολυκατοικία, στη συμβολή των οδών Ναϊάδων και Αίαντος στο Παλαιό Φάληρο, και μόλις αντίκρισαν τον 45χρονο τον πυροβόλησαν εν ψυχρώ.

Ο Καραγιάννης

έδωσε μάχη με τους δολοφόνους του, ανταποδίδοντας τα πυρά με το όπλο που έφερε μαζί του. Τελικά μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο, βαρύτατα τραυματισμένος, στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας, όπου υπέκυψε, παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή.

Ο Καραγιάννης, που ήταν γνωστός στη νύχτα με τα προσωνύμια «Καράφλας», «Σαμπρέλας» και «Νταίζη», έφτασε χθες το πρωί έξω από την πολυκατοικία χωρίς τη συνοδεία των σωματοφυλάκων που τον ακολουθούσαν σε κάθε του βήμα και το πλήρωσε με τη ζωή του! Πριν προλάβει να ανέβει στο διαμέρισμα της ερωμένης του, τον πλησίασαν δύο άτομα με Ι.Χ. και δύο συνεργοί τους που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα, και τον «γάζωσαν» από απόσταση μικρότερη των πέντε μέτρων με ένα καλάσνικοφ και ένα πιστόλι των 45 χιλιοστών.

Τους πυροβόλησε

Παρά τα τραύματά του, ο Καραγιάννης κατάφερε να βγάλει το πιστόλι του και να πυροβολήσει εναντίον των δολοφόνων του. Εως τώρα παραμένει άγνωστο αν τραυμάτισε κάποιον από αυτούς. Οι χαριστικές βολές προήλθαν από το 45άρι που κρατούσε ο εκτελεστής που επέβαινε στο αυτοκίνητο μάρκας Alfa Romeo.

Στον τόπο της αιματηρής επίθεσης βρέθηκαν κάλυκες από καλάσνικοφ και πιστόλι, οι οποίοι θα μεταφερθούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια προκειμένου να γίνει βαλλιστική έρευνα για να διαπιστωθεί αν τα όπλα έχουν χρησιμοποιηθεί σε άλλες εγκληματικές ενέργειες.
Ο Μανώλης Καραγιάννης είχε θανάσιμη αντιπαλότητα με τον Βασίλη Στεφανάκο, γι' αυτό ήταν από τους πρώτους που κλήθηκαν για κατάθεση στην Ασφάλεια Αττικής έπειτα από τη δολοφονία του πιο τρανταχτού ονόματος της νύχτας. Ομως, δεν προέκυψε κάτι εις βάρος του.

Το όνομα του «Σαμπρέλα» ενεπλάκη και στην πιο σκοτεινή και περίεργη δολοφονία, του πρώην αστυνομικού και κομάντος της ΕΚΑΜ Σπύρου Παπαχρήστου, που υπήρξε σημαντική προσωπικότητα, με φιλίες και γνωριμίες από τα υψηλά κλιμάκια της πολιτικής και επιχειρηματικής ζωής έως τα σκοτεινά μονοπάτια της νύχτας.

Keywords
Αναζητήσεις
καραγιαννησ μανωλησ μπραβο
Τυχαία Θέματα