Η γελοιοποίηση του ΣΥΡΙΖΑ

Η Ελλάδα καίγεται, πνίγεται, ολόκληροι νομοί και περιφέρειες σβήνουν από τον χάρτη, η ακρίβεια καλπάζει, ο λαός υποφέρει και η κυβέρνηση επαίρεται για τις εθνικές πανωλεθρίες. Την ίδια στιγμή, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ασχολείται με τα… πνευματικά δικαιώματα της Μακρονήσου!

Ο λόγος γίνεται για το κωμικό θέαμα του εν αποστρατεία ναυάρχου του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού, επίτιμου αρχηγού ΓΕΕΘΑ και βουλευτή Ευάγγελου Αποστολάκη, που, έχοντας

ενδυθεί φόρμα μάστορα, έκανε τον βαρκάρη του επίδοξου αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη, διεκπεραιώνοντάς τον στη Μακρόνησο.

Ο κ. Αποστολάκης, ο οποίος διετέλεσε υπουργός Εθνικής Αμυνας επί Τσίπρα, φαίνεται να στηρίζει την υποψηφιότητα του πρώην υπαλλήλου της Goldman Sachs, παρόλο που ο δεύτερος επιθυμεί την κατάργηση της υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας. Στις ημέρες μας ο παραλογισμός και η αντίφαση είναι η κανονικότητα για τον ΣΥΡΙΖΑ.

Η θεατρινίστικη πρωτοβουλία Κασσελάκη δείχνει να είναι ενταγμένη σε μια καμπάνια όπου έχουν ανακατευτεί διάφορες άσχετες με τον τόπο μας αμερικανιές… πεποικιλμένες με ορθοπολιτική αερολογία και έναν αριστερόστροφο, αμήχανο σουσουδισμό. Αντί αυτό το μεταβαλκανικό τουρλού να συναντήσει την παγερή αδιαφορία των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, εκείνοι εξεμάνησαν και, μάλιστα, άρχισε να γίνεται λόγος ακόμα και για διάσπαση του κόμματος!

Τα παραπάνω, που περισσότερο ταιριάζουν σε λιμπρέτο όπερας μπούφα παρά σε πολιτικές εξελίξεις, φανερώνουν την αυτοαναφορικότητα της ελληνικής Αριστεράς και τα αίτια της κατάρρευσης των ποσοστών της.

Αντί οι άνθρωποι, που μέχρι το 2019 κυβερνούσαν τη χώρα, να ασχοληθούν σοβαρά με τις συμφορές που έχουν βρει τους Θεσσαλούς, τους Εβρίτες και τους υπόλοιπους Ελληνες, ερίζουν για το ποιος έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιεί τη Μακρόνησο ως ιστορικό σύμβολο και ως ντεκόρ για τα προεκλογικά σποτάκια του. Λες και ενδιαφέρει τα εκατομμύρια των δεινοπαθούντων πολιτών ποιοι συριζαίοι και σε ποιο βαθμό θα επικαλούνται τη μνήμη της Μακρονήσου.

Αυτή η συμπεριφορά, φυσικά, δεν περνάει απαρατήρητη. Η υποχώρηση των ποσοστών και της απήχησης στην κοινωνία που ταλανίζει αυτό το κόμμα μπορεί να γίνει ακόμα μεγαλύτερη.

Keywords
Τυχαία Θέματα