ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Δευτέρας 12/06/2023

● Ο Γιώργος Καπουτζίδης, που σταδιοδρόμησε ως σεναριογράφος και ηθοποιός, μίλησε στην τηλεόραση για το φεστιβάλ ομοφυλόφιλης υπερηφάνειας και, ανάμεσα στα γνωστά νεοταξικά κλισέ, είπε:

● «Τα παιδιά να έχουν όμορφη επικοινωνία με τους γονείς τους, να μην αισθάνεται κανένα παιδί φοβισμένο όταν θα αποφασίσει να μιλήσει για τη σεξουαλικότητά του».

● Είναι κάπως… παράξενος ο συνειρμός του με την παιδική ηλικία και την αποκάλυψη της σεξουαλικότητας στους γονείς. Χρήζει διευκρινίσεων.

● Πού τοποθετεί ηλικιακά αυτού του είδους τις «αναζητήσεις» και τις «αποκαλύψεις» περί σεξουαλικότητας

ο κ. Καπουτζίδης; Στα τέσσερα έτη; Στα έξι; Στα 10;

● Μέχρι τον Καπουτζίδη υπήρχε η εντύπωση ότι η σεξουαλικότητα ήταν μια υπόθεση που αφορά τους νέους, τους ώριμους ανθρώπους, τους εφήβους και τους ηλικιωμένους.

● Για ποιον λόγο επέλεξε τις ημέρες της νεοταξικής θρησκευτικής πανηγύρεως της ΛΟΑΤΚΙλατρείας να βάλει στο «κάδρο» της σεξουαλικότητας τα παιδιά;

● Οι γονείς, αν θέλουν να ενημερωθούν για τέτοιου είδους ζητήματα που αφορούν τα παιδιά τους, θα απευθυνθούν στον Καπουτζίδη ή σε ειδικούς;

● Επίσης, πρέπει να επισημανθεί και το εξής: Οι άνθρωποι πρώτα μαθαίνουν τον γενικό κανόνα και στη συνέχεια τις εξαιρέσεις. Ακόμα και στις ημέρες μας, όπου διαφημίζεται μια τσιρκολάνικη εκδοχή της ομοφυλοφιλίας (ο ενδυματολογικός κώδικας και η κινησιολογία σ’ αυτές τις… παρελάσεις δεν θα άντεχαν ούτε σε επιθεωρησιακό σκετς), ο κανόνας είναι οι ετεροφυλοφιλικές σχέσεις.

● Ας μάθουμε πρώτα τα βασικά σε αυτές κι ύστερα μπορεί όποιος επιθυμεί να καταρτιστεί θεωρητικά για τις εξαιρέσεις να απευθυνθεί σε κάποιον αρμόδιο για το θέμα, όχι στον κ. Καπουτζίδη.

● Τέλος, για το ζήτημα των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων δεν τίθεται θέμα: Η νομοθεσία δεν προβλέπει αρνητικές διακρίσεις για εκείνους.

● Γίνεται πολύς ντόρος μόνο και μόνο για να περάσουν έξωθεν προερχόμενες πολιτικές και για να παραγοντίσουν ορισμένοι.

π

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Δευτέρας 12062023,iremologio defteras 12062023