ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Δευτέρας 27/04/2020

➥ Το ίντερνετ και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χίλια κακά μπορεί να έχουν, αλλά διαθέτουν κι ένα καλό: το κράξιμο σε κυβερνητικά κομπαρσιλίκια πέφτει άμεσα, και αρκετά από τα σχόλια των χρηστών είναι εύστοχα και διακρίνονται για το χιούμορ τους.

➥ Ακολουθούν μερικά από τη βροχή των σχολίων που πλημμύρισε το διαδίκτυο, μόλις έγινε αντιληπτή η φιέστα με Πρωτοψάλτη έξω από το Μέγαρο Μαξίμου με θεατή τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

➥@ikarosm Σαφώς πιο εύπεπτη η ευδιάθετη, Μεντιτερανέ εκδοχή του νεποτισμού που θέλει τον δήμαρχο να κάνει δημόσια έκπληξη στο πρωθυπουργό θείο του, παρά η κορεατική

βερσιόν με την αδερφή του Κιμ Γιονγκ Ουν να διαδέχεται τον βαριά άρρωστο Μεγάλο Ηγέτη.

➥@KicemanC Και μην ξεχνάτε… με ψάλτη κολλάει… με πρωτοψάλτη δεν κολλάει.

➥@nalepis Έτσι είναι όταν σου ανήκει η χώρα. Εν μέσω πανδημίας φορτώνεις μια τραγουδίστρια στην καρότσα και τη στέλνεις να τραγουδήσει στον αρχηγό της φατρίας.

➥@panicdissorder Πόσο μπροστά ήταν ο Καραγκιόζης και τα ηθικά διδάγματα που μας προσέφερε με την τέχνη του…
-Γεια σου μπαμπάκο
-Γεια σου οικογένεια
-Εεεε ωπα ωπα ωπα εεεε

➥@annzabel Η κατάσταση έχει ως εξής: Η προστασία πρώτης κατοικίας σταματά σε λίγες μέρες, κι ο άλλος έστειλε την Πρωτοψάλτη να κάνει καντάδα στο θείο του στο Μαξίμου. Αυτές είναι προτεραιότητες.

➥@SterGian Είδα στον υπνο μου την #Πρωτοψαλτη να βγαινει απ το Μαξιμου κ τον Κυριακο πανω στην καροτσα

➥@CommonSense_GR Μετά το σόου #Πρωτοψαλτη μία επιβεβλημένη διασκευή του τραγουδιού Χαβάη είναι: Θύμα! Μένεις σπίτι; Γιατί στο παίρνω και δεν μιλάς!

➥@ptolemy_Lagus Ο @kmitsotakis με Πρωτοψάλτη μας έριξε το δούλεμα στη μούρη, αλλά ο Τσιόδρας ανησυχεί για το καλοκαίρι….
π

Πηγή: ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Δευτέρας 27/04/2020 - ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Keywords
Τυχαία Θέματα