Ηρεμολόγιο Πέμπτης 28/03/2024

● Χλομό, πολύ χλομό να ανανεωθεί η θητεία της Κατερίνας Σακελλαροπούλου. Φαντάζει χλομότερο κι από τα «χλομά πρόσωπα» που γενοκτόνησαν τους γηγενείς Αμερικανούς (αυτούς που αποκαλούμε Ινδιάνους) και αφάνισαν τον πολιτισμό τους.

● Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας ουδέποτε είχε πολλές πιθανότητες να επανεκλεγεί. Δεν είναι λίγα, άλλωστε, τα αρνητικά χαρακτηριστικά της προεδρίας της. Ομως, ακόμα κι αυτές οι λίγες πιθανότητες εξανεμίστηκαν με το επιδεικτικό γλέντι της μαζί με τους ομοφυλόφιλους ακτιβιστές (βλ. κεντρική φωτό), τη βραδιά που ψηφίστηκε ο νόμος για τους «γάμους» τους.

● Με αυτή

την κίνηση απέδειξε σε όλους ότι δεν εκφράζει το σύνολο του λαού, αλλά τη δικαιωματιστική μειοψηφία.

● Ο μηδενισμός των πιθανοτήτων επανεκλογής της κυρίας Σακελλαροπούλου έχει και μια απρόσμενη συνέπεια: θα αποτελέσει «πονοκέφαλο» για τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

● Εγραφε χθες ο «Κύριος Μάξιμος» στο newsbreak.gr:

● «Στο Μαξίμου, λοιπόν, έχει φτάσει τελεσίγραφο από δεκάδες βουλευτές, τουλάχιστον 25 τον αριθμό, οι οποίοι έχουν ξεκαθαρίσει πως δεν υπάρχει περίπτωση να στηρίξουν τη Σακελλαροπούλου για την Προεδρία της Δημοκρατίας! Ο αριθμός μάλιστα ενδέχεται να αυξηθεί, όταν ανοίξει η συζήτηση για τη διαδοχή.

● Ο Κυριάκος, από την άλλη, τρέμει και μόνο στην ιδέα ότι θα τεθεί τέτοιο θέμα το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, διότι εκεί θα αναγκαστεί να δεσμευθεί έναντι της Σακελλαροπούλου ότι θα τη διατηρήσει στο Προεδρικό Μέγαρο. Εάν δεν το κάνει, υπάρχει φόβος ότι η Πρόεδρος, από “μετακλητή του Μαξίμου”, θα μεταμορφωθεί σε αρχάγγελο της κάθαρσης και της υπεράσπισης του πολιτεύματος. Αν υποψιαστεί ότι ο Κυριάκος θα ενδώσει στις πιέσεις των βουλευτών του και θα τη καθαρίσει σαν “αβγό”, τότε θα ζήσουμε πραγματικό αντάρτικο».

● Κοντολογίς, ενός καλού μύρια έπονται…

π

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ηρεμολόγιο Πέμπτης 28032024,iremologio pebtis 28032024