Ηρεμολόγιο Τετάρτης 08/11/2023

● Η Νέα Δημοκρατία δεν έχει απλώς εκπασοκιστεί, αλλά λειτουργεί πλέον σαν γραφείο Τύπου του Κώστα Σημίτη. Αυτό αποδεικνύεται σε καθημερινή βάση, αλλά χθε ς έγινε κάτι εξόφθαλμα σημιτοφιλικό.

● Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ο οποίος υποτίθεται ότι είναι νεοδημοκράτης, υπερασπίστηκε το καθεστώς Σημίτη, και μάλιστα με ζέση!

● Τη φιλοσημιτική παρέμβαση του κυβερνητικού εκπροσώπου Παύλου Μαρινάκη προκάλεσε η τοποθέτηση του Στέφανου Κασσελάκη, ο οποίος είπε ότι επέλεξε να μην

πάει στη φιέστα που πραγματοποιήθηκε προς τιμήν του πρωθυπουργού των Ιμίων Κώστα Σημίτη.

● Συγκεκριμένα, ο Στέφανος Κασσελάκης αιτιολόγησε την απουσία του από την εκδήλωση για τον Σημίτη με τα ακόλουθα: «Τι δουλειά έχω εγώ με όλους εκείνους που έχουν σπαταλήσει τόσα δισεκατομμύρια ευρώ του ελληνικού λαού; Ξεχνάμε τη διαπλοκή αυτών των ετών; Μόνο εκσυγχρονισμός δεν ήταν. Ας αναλάβουν άλλοι τον μανδύα του χρέους της χώρας. Ο ΣΥΡΙΖΑ σίγουρα δεν το προκάλεσε».

● Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης απάντησε στον Κασσελάκη ως γνήσιος σημιτοφύλαξ:

● «Εγώ δεν είμαι ούτε εκπρόσωπος Τύπου του πρώην πρωθυπουργού αλλά απαντώντας σε αυτό που είπε ο κ. Κασσελάκης ας διαβάσει λίγο Ιστορία να δει τι έγινε το 2015 να μάθει για το τρίτο και αχρείαστο Μνημόνιο».

● Αλήθεια, πέρα από το αποκρουστικό του πράγματος, το να υπερασπίζεσαι τον Σημίτη, υπάρχει και το αμιγώς πρακτικό.

● Ο Τσίπρας, ναι, το 2015 μας φόρεσε τρίτο Μνημόνιο που ήταν και αχρείαστο (και καταστροφικό, όπως τα προηγούμενα δύο). Ελλάδα πριν από το 2015 δεν υπήρχε; Κι αν υπήρχε, δεν είχε σκάνδαλα, δεν είχε αρχιερείς της διαπλοκής, μητροπολίτες της μίζας, ιερείς της αρπαχτής και διακόνους της αναξιοκρατίας;

● Ποια η άποψη του Παύλου Μαρινάκη για την Ελλάδα προ του 2015 και μετά το 2019; Αν θέλει, ας ερωτήσει τον τιμηθέντα Κώστα Σημίτη την άποψή του να μας τη μεταφέρει.

π

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ηρεμολόγιο Τετάρτης 08112023,iremologio tetartis 08112023