ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Τρίτης 02/05/2023

● Στην Αμερική βάρεσε κανόνι η τράπεζα First Republic και πριν από κάνα δίμηνο «σκάσανε» οι τράπεζες Silicon Valley και Signature. Αυτό δεν το λες και δείγμα… υγείας των ΗΠΑ.

● Κι ενώ οι αμερικανικές τράπεζες

καταρρέουν η μία μετά την άλλη, o 81χρονος πρόεδρος της χώρας Τζο Μπάιντεν ανακοινώνει ότι θα θέσει εκ νέου υποψηφιότητα, για να ξαναγίνει πρόεδρος στα 82 και να ξεκαβαλήσει το καλάμι της εξουσίας στα 86!

● Εν τω μεταξύ, παρ’ όλο που έχουν πέσει λυτοί και δεμένοι για να εξωραΐσουν τη δημόσια εικόνα του, δεν μπορούν να κρύψουν ότι βρίσκεται στα σύνορα της άνοιας, αν δεν τα έχει ξεπεράσει κιόλας.

● Πάει σε συγκεντρώσεις και χαιρετάει τον αέρα, ψάχνει να βρει στο ακροατήριο άτομα που είναι γνωστό ότι έχουν πεθάνει, δεν γνωρίζει από πού να φύγει μόλις ολοκληρώσει την ομιλία του και δηλώνει ότι ο ένας γιος του έχει σκοτωθεί στο Ιράκ ενώ ο άνθρωπος έχει πεθάνει από καρκίνο.

● Επιπλέον, το δούλεμα που πέφτει σε γνωστικούς και ελαφρόμυαλους είναι άνευ προηγουμένου. Οταν ο μπαρμπα-Τζο είπε ότι θα ξαναβάλει υποψηφιότητα, ο… σοβαρός «Economist» έγραψε ότι το μέλλον της Αμερικής στηρίζεται «στους 80χρονους ώμους» του.

● Φαντάσου ο Τραμπ να έκανε το 1/5 των γκαφών του Μπάιντεν και να του είχε «σκάσει» στα χέρια κάποια γνωστή τράπεζα. Θα τον είχαν βγάλει σηκωτό και αλυσοδεμένο από τον Λευκό Οίκο.

● Ουαί υμίν, υποκριταί…

π

Keywords
Τυχαία Θέματα