ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Τρίτης 28/04/2020

➥ Δεν επείγει να ανοίξουν οι ιεροί ναοί. Αυτό που επείγει είναι να γίνει ακόμα μια σειρά περιφερόμενων συναυλιών έξω από το Μέγαρο Μαξίμου.

➥ Να πάει ο Κραουνάκης (και οι Σπείρα Σπείρα, η οποία είναι ΜΚΟ), και ας λέει ότι δεν συμπαθεί τον Μητσοτάκη, να πάει η Μποφίλιου, να πάει ο Τσακνής, να πάει όλος ο καλός ο κόσμος του «έντεχνου» της Αριστεράς και της προόδου για να τους καμαρώσει ο πρωθυπουργός…

➥ Κι αν τύχει και βγει καμιά εικόνα σε περιφορά, να πάνε στα κάτεργα ιερείς και λαϊκοί που θα συμμετέχουν στη λιτανεία και οι μαχητικοί δημοσιογράφοι να σκυλοβρίζουν στα κανάλια τους

πιστούς που «παραβιάζουν τον νόμο για τον περιορισμό των μετακινήσεων».

➥ Να κάνουμε κι εμείς καντάδες έξω από το Μέγαρο Μαξίμου. Να ανεμίζουμε τα μπιλιέτα με τους απλήρωτους λογαριασμούς, να βγαίνει ο Κυριάκος να μας χαιρετάει κι εμείς να αντιχαιρετάμε, όπως η Βουγιουκλάκη τον Παπαμιχαήλ στην ταινία «Μανταλένα».

➥ Τώρα, που είναι ξανά στην επικαιρότητα ο Σταμάτης Κραουνάκης, μας ήρθε μια «φλασιά», μια ανάμνηση από το -όχι και τόσο μακρινό- παρελθόν.

➥ Στις 8 Ιουνίου 2012 ο κ. Κραουνάκης είχε δώσει συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό Love Radio, όπου είχε αποκαλύψει ότι είχε «λαδώσει» για να πάρει επιχορήγηση 150.000 ευρώ για τη ΜΚΟ του, που λέγεται Σπείρα Σπείρα.

➥ Είχε πει ο Κραουνάκης: «Πήρε η Σπείρα Σπείρα ένα κονδύλι γύρω στα 150.000 ευρώ και το οποίο ήταν απολύτως νόμιμο, απολύτως φυσικό, συν ότι μπορώ να το πω πια άφοβα στον αέρα ότι εν γνώσει μας ο άνθρωπος που υπέγραφε γι’ αυτά τα κονδύλια έπαιρνε μίζα. Τον είχαμε πληρώσει.

➥ Και ήταν ΠΑΣΟΚ επί Ν.Δ. Και η γυναίκα η οποία έκανε αυτή τη δουλειά μέσα στο υπουργείο Εργασίας και η οποία πια έχει πάθει εγκεφαλικό, γιατί και άλλοι έχουν πεθάνει, δεν είναι όλοι καλά αυτοί που φάγανε. Διότι έρχεται κάποια στιγμή και η τιμωρία δεν έχει όνομα» είχε πει.

➥ Και η απορία παραμένει: Υπάρχει Δικαιοσύνη στην Ελλάδα; Τον κάλεσε ποτέ εισαγγελέας για να εξηγήσει τα περί «λαδώματος»;
π

Πηγή: ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Τρίτης 28/04/2020 - ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Keywords
Τυχαία Θέματα