Ληστής-κτήνος χτυπούσε δημοσιογράφο μπροστά στο δίχρονο παιδί της

Ληστής-κτήνος χτυπούσε δημοσιογράφο μπροστά στο δίχρονο παιδί της04.10.2018Ρεπορτάζ

Τον απόλυτο τρόμο έζησε η δημοσιογράφος του Σκάι Κάτια Νιάκαρη, όταν εισέβαλε στο σπίτι της, στη Γλυφάδα, ένας αδίστακτος κακοποιός, ο οποίος την ξυλοκόπησε προκειμένου να του αποκαλύψει πού είχε κρυμμένα χρήματα και κοσμήματα

Ο δράστης χτυπούσε τη δημοσιογράφο μπροστά στον μόλις 2 ετών γιο της. Το αγοράκι έβλεπε τον ληστή να δένει χειροπόδαρα με μονωτική ταινία την καταματωμένη από τα χτυπήματα μητέρα του, η οποία προσπαθούσε να το ηρεμήσει λέγοντάς του «με τον κύριο παίζουμε ένα παιχνίδι».



Σύμφωνα με όσα περιέγραψε η Κάτια Νιάκαρη, η οδυνηρή περιπέτειά της άρχισε λίγο μετά τις 9 το βράδυ της Τρίτης, μόλις είχε επιστρέψει στο σπίτι και ασχολιόταν με τον γιο της. Ξαφνικά άκουσε έναν περίεργο θόρυβο και πήγε προς την πόρτα ασφαλείας για να δει τι συμβαίνει. Ομως, βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με έναν άγνωστο. Χωρίς δισταγμό, ο ληστής άρχισε να τη χτυπά στο πρόσωπο και το κεφάλι μπροστά στο παιδί της. Διατηρώντας την ψυχραιμία της η δημοσιογράφος προσπάθησε να το ηρεμήσει, ενώ ταυτόχρονα προσπαθούσε να πείσει τον εξαγριωμένο εισβολέα ότι δεν είχε χρήματα στο σπίτι, αλλά μόνο κάποια κοσμήματα ευτελούς αξίας.

Αδιαφορώντας τόσο για την ίδια όσο και για το παιδί που παρακολουθούσε φοβισμένο το σκηνικό του τρόμου, ο ληστής έψαξε όλο το διαμέρισμα και τελικά έφυγε, αφού πρώτα φίμωσε την Κάτια Νιάκαρη. Ενας γείτονας άκουσε τις εκκλήσεις για βοήθεια και το κλάμα του παιδιού και κάλεσε την Αστυνομία, με αποτέλεσμα η δημοσιογράφος να απελευθερωθεί και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Keywords
Τυχαία Θέματα