Ο Παναθηναϊκός, που αποδοκιμάστηκε, έμεινε στο 1-1 με την Κηφισιά και απομακρύνθηκε κι άλλο από την κορυφή

Νέα γκέλα!

Παραπαίει ο Παναθηναϊκός, που αποδοκιμάστηκε! Οι «πράσινοι» πλήρωσαν τα πειράματα του Τερίμ, τη συνεχιζόμενη κακή απόδοση και με το 1-1 κόντρα στην Κηφισιά έμειναν ακόμα πιο πίσω από την κορυφή.

Από τον Γιώργο Σηφάκη

Η ομάδα του Φατίχ Τερίμ δεν έθελξε ούτε χθες με την απόδοσή της στο πρώτο ημίχρονο. Χωρίς ρυθμό στην ανάπτυξη, χωρίς συνεργασίες και χωρίς περάσματα στο

1vs1 ο Παναθηναϊκός, όπως είναι λογικό, είχε εγκλωβιστεί στο χαμηλό μοτίβο της Κηφισιάς, το οποίο λειτούργησε άριστα μέχρι το 37′. Σε αυτή τη χρονική στιγμή ο Παλάσιος έλυσε τον γόρδιο δεσμό.

Ο Ιωαννίδης με κάθετη πάσα βρήκε τον Παλάσιος, που μπήκε στην περιοχή, έκανε το διαγώνιο σουτ και νίκησε τον Αναγνωστόπουλο για το 1-0. Οι «πράσινοι» δεν είχαν ούτε φρεσκάδα ούτε πίεση χωρίς την μπάλα κι αυτό το εκμεταλλεύτηκε ιδανικά η ομάδα του Μπράτσου, που έκανε πολύ καλό πρώτο ημίχρονο.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε πολύ μεγάλες συγκινήσεις. Ο Παναθηναϊκός είχε τον έλεγχο του αγώνα, αλλά το γκολ στο 58′ του Παλάσιος ακυρώθηκε ως οφσάιντ και η διαφορά δεν αυξήθηκε. Αυτό έδωσε αέρα στους φιλοξενούμενους, που άρχισαν να πιέζουν. Στο 64′ σε βαθιά μπαλιά προς τον Τετέι ο Σένκεφελντ στην προσπάθειά του να κόψει (βρήκε την μπάλα) σήκωσε πολύ ψηλά το πόδι του και βρήκε τον επιθετικό της Κηφισιάς στο κεφάλι, με αποτέλεσμα ο Ευαγγέλου να του δείξει την κόκκινη κάρτα απευθείας. Το ματς έγινε… ροντέο, ειδικά όταν η Κηφισιά το έφερε στα ίσια στο 71′. Ο Μιλίτσεβιτς μετά την εκτέλεση κόρνερ έκανε μια σέντρα-σουτ, με την μπάλα να βρίσκει στο κεφάλι του Αράο, να αλλάζει πορεία και να καταλήγει στα δίχτυα του Λοντίγκιν (1-1). Η Κηφισιά έχασε τεράστια ευκαιρία να κλέψει το ματς στο 90′ με τον Μπιφούμα, αλλά έσωσε ο Ούγκο. Τελικά οι φιλοξενούμενοι πήραν ένα σημαντικό και παλικαρίσιο βαθμό.

Διαιτητής: Αγγελος Ευαγγέλου (Αθηνών).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Φατίχ Τερίμ): Λοντίγκιν, Βαγιαννίδης (90’+2′ Αϊτόρ), Σένκεφελντ, Αράο, Μλαντένοβιτς (90’+2′ Βιλένα), Πέρεθ (67′ Ούγκο), Κώτσιρας, Μπακασέτας (77′ Μαντσίνι), Παλάσιος, Λημνιός (77′ Γερεμέγεφ), Ιωαννίδης.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Κώστας Μπράτσος): Αναγνωστόπουλος, Μποτία (74′ Παρράς), Τσανάτζια, Πρίτσας (46′ Γιόβαντσιτς), Οζέγκοβιτς (63′ Τετέι), Μενέντες (63′ Μπιφουμά), Μπαρμπόσα, Κλωναρίδης, Μιλίσεβιτς, Τσάπαν (16′ Βαφέας), Τεϊσέιρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παναθηναϊκός, 1-1, Κηφισιά,panathinaikos, 1-1, kifisia