Ολα όσα θέλετε να μάθετε για το φινάλε του «Σασμού»!

H «δημοκρατία» έχει το φινάλε του «Σασμού»!

Ποιο το τέλος των ηρώων της αγαπημένης σειράς του Alpha; Η τρίτη σεζόν έχει πάρει -σύμφωνα με πληροφορίες- το πράσινο φως, όμως κάποιοι από τους πρωταγωνιστές σκέφτονται να μη συνεχίσουν γιατί νιώθουν ότι δεν έχουν κάτι άλλο να δώσουν ως προς την ερμηνεία των ρόλων τους και ότι το σενάριο θα «κάνει κοιλιά». Ποιο είναι, ωστόσο, το φινάλε τους στη σειρά του Σπύρου Πετρουλάκη και ποιοι θα παραμείνουν στην ιστορία, που έχει καθηλώσει χιλιάδες τηλεθεατές;

Οπως φαίνεται, η Αργυρώ (Χριστίνα Χειλά

– Φαμέλη) και ο Αστέρης (Ορφέας Αυγουστίδης), αν και φήμες τούς ήθελαν να φεύγουν από τη σειρά, θα παραμείνουν και θα παλέψουν για τον έρωτά τους, αφού χωρίς αυτούς σίριαλ δεν γίνεται.

Σκοτώνει τον φονιά του πατέρα του

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ίδιο ισχύει και για το ζευγάρι Μαθιός (Δημήτρης Λάλος) και Βασιλική (Μαριλίτα Λαμπροπούλου), οι οποίοι θα περάσουν από σαράντα κύματα, αλλά θα παραμείνουν μαζί στην τρίτη σεζόν. Αλλωστε, η βόμβα για τον δολοφόνο του Στεφανή δεν έχει σκάσει ακόμη, για να κορυφωθεί το δράμα με τον Νικηφόρο, ο οποίος θα πάρει το αίμα του πίσω για τον φονιά του πατέρα του σκοτώνοντάς τον.

Αντίστοιχα, ο Αντώνης (Δημήτρης Ημελλος) και η Μαρίνα (Μαρία Πρωτόπαππα) θα παραμείνουν ενωμένοι και αφοσιωμένοι στην οικογένεια την οποία βήμα βήμα χτίζουν στο ωραίο σπιτικό τους. Ο Αντώνης θα συνέλθει από το χτύπημα και όλα θα φτιάξουν ξανά. Οι δύο θεατρικοί ηθοποιοί μάλλον δεν θα συνεχίσουν κατά τη νέα τηλεοπτική σεζόν στον «Σασμό».

Ο Γιώργος Χριστοδούλου (Σταύρος) θα αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές και θα αφήσει ήσυχη την Αργυρώ, κλείνοντας οριστικά την πόρτα πίσω του. Ενας από τους χαρακτήρες που δεν θα συνεχίσει στην τρίτη σεζόν είναι και ο Ευθύμης.

Ο Αντώνης στην αντεπίθεση

Φήμες θέλουν τον Αντώνη μόλις ανακτήσει τη μνήμη του και συνέρχεται και να επιθυμεί να βάλει στη θέση του τον αδίστακτο άντρα που σκορπά τον τρόμο σε όλη την Κρήτη! Το τέλος του προβλέπεται ανατριχιαστικό.

Αν και στο βιβλίο, αλλά και στα spoilers, η γιαγιά Ειρήνη πεθαίνει, φαίνεται πως θα τη δούμε και στην τρίτη σεζόν, αφού χωρίς τη σοφία και τη γλύκα της θα μαραθεί η Ανω Ποριά της Κρήτης. Μόνο που κανείς δεν ξέρει εάν θα παραμείνει ως το φινάλε της σειράς ή αν θα φύγει λίγο νωρίτερα για να συναντήσει τον εγγονό της τον Πετρή και τον λεβέντη γιο της, τον Μάρκο.

Και, φυσικά, χωρίς Καλλιόπη σειρά δεν γίνεται. Η Μαρία Τζομπανάκη, ως «καπετάνισσα», θα παραμείνει στη σειρά και από την τρίτη σεζόν θα μάθουμε και πολλά μυστικά για το ένοχο παρελθόν της.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ολα, Σασμού,ola, sasmou