Τέμπη: Νέες χυδαίες επιθέσεις Μητσοτάκη

Επανέλαβε τις αερολογίες για τιμωρία των ενόχων και επιτέθηκε στις οικογένειες των θυμάτων, μιλώντας για ακραίες δηλώσεις και μαρτυρίες

Την ίδια ώρα που το Μαξίμου σιωπά μπροστά στις νέες αποκαλύψεις της «δημοκρατίας» που βλέπουν το φως της δημοσιότητας γύρω από το έγκλημα των Τεμπών ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τρόπο προκλητικό υπόσχεται -ξανά- πως στην υπόθεση θα ρίξει άπλετο φως, τολμώντας μάλιστα να επιτεθεί στις οικογένειες των θυμάτων και

στους επιζήσαντες, κάνοντας λόγο για… ακραίες δηλώσεις και μαρτυρίες.

Δύο εικοσιτετράωρα μετά τις αποκαλύψεις της «δημοκρατίας» γύρω από τις χημικές ουσίες που βρέθηκαν στον τόπο του εγκλήματος, την ανάδειξη της εταιρίας που μετέφερε τα προϊόντα, την εξαφάνιση του ενός βαγονιού, αλλά και τα οφθαλμοφανή ψέματα του υπουργού Τριαντόπουλου για το μπάζωμα των Τεμπών, ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τρόπο προκλητικό και αλαζονικό αναφέρθηκε στο εβδομαδιαίο μήνυμά του στην υπόθεση των Τεμπών, χωρίς πάντως να πει λέξη για την ουσία της υπόθεσης. Σε αυτή μάλιστα την παρέμβαση απέδειξε ακόμα μία φορά την έλλειψη κοινωνικής ενσυναίσθησης που τον χαρακτηρίζει, αλλά και την κυνικότητα που τον διακρίνει στη διαχείριση των μεγάλων υποθέσεων στις οποίες εμπλέκεται με άμεσο ή με έμμεσο τρόπο.

«Οι ένοχοι για το δυστύχημα των Τεμπών θα τιμωρηθούν» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός, δεσμευόμενος για άλλη μία φορά για απόδοση ευθυνών και εκφράζοντας παράλληλα την εμπιστοσύνη του στη Δικαιοσύνη, αφήνοντας ωστόσο υπόνοιες υπερβολής από τραυματίες, συγγενείς θυμάτων και ανθρώπους που, λόγω ειδικότητας, είναι σε θέση να γνωρίζουν. Θα απαντηθούν «όλες οι καταθέσεις, ακόμη και οι πιο ακραίες» ανέφερε συγκεκριμένα ο κ. Μητσοτάκης. Ωστόσο, ο ίδιος, στη μακρόσυρτη ανακοίνωσή του, πέρα από τις συνήθεις αερολογίες, απέφυγε να δώσει συγκεκριμένες απαντήσεις σε όσα συνταρακτικά και αποκαλυπτικά για τη δράση της κυβέρνησής του έχουν δει το φως.

Πρώτον, να τοποθετηθεί για το κλείσιμο άρον άρον της εξεταστικής επιτροπής χωρίς καν να έχει προλάβει να διαβιβαστεί η δικογραφία από τον εφέτη-ανακριτή της Λάρισας.

Δεύτερον, να τοποθετηθεί για την αποκάλυψη πως η κυβέρνησή του με επικεφαλής τον υπουργό Τριαντόπουλο ήταν αυτή που προχώρησε στο άρον άρον μπάζωμα του τόπου του εγκλήματος, οδηγώντας στην εξαφάνιση τόσων πολλών στοιχείων.

Τρίτον, να τοποθετηθεί για τις ραγδαίες αποκαλύψεις γύρω από τις χημικές ουσίες (ξυλόλιο, τολουόλιο, προπάνιο, βουτάνιο) που βρέθηκαν στον τόπο του εγκλήματος αλλά και για το γεγονός πως αυτές δεν αναφέρονταν σε κανένα επίσημο έγγραφο. Δυστυχώς, ο πρωθυπουργός, για λόγους που μέχρι σήμερα παραμένουν υπό διερεύνηση, έχει πάρει απόφαση να «παντρευτεί» τα ψέματα των Καραμανλή και Τριαντόπουλου, αξιοποιώντας τον διαβόητο προβολέα που θα έριχνε στην υπόθεση για να τυφλώσει την κοινή γνώμη, τη Δικαιοσύνη και όσους περιμένουν δικαίωση για τον εφιάλτη της 28ης Φεβρουαρίου 2023.

Keywords
Τυχαία Θέματα