Το... «Παιδί» έλυσε τελικά το δίλημμα του Πάγκαλου

Το... «Παιδί» έλυσε τελικά το δίλημμα του Πάγκαλου25.04.2019Πρόσωπα

Γελάει ο κόσμος με τα καμώματα του Θόδωρου Πάγκαλου

Αν και έχει πει πως θα ψηφίσει Νέα Δημοκρατία, όπως έχει κάνει και στο παρελθόν, με ανάρτησή του στα social media χθες υποστήριξε ότι, ενώ προβληματιζόταν αν θα ψηφίσει ΚΙΝ.ΑΛ. στις ευρωεκλογές -λόγω και του κινδύνου να έρθει τρίτο

κόμμα η Χρυσή Αυγή-, παρενέβη το «Παιδί» (εννοεί τον Αλέξη Τσίπρα) και του έδειξε τον δρόμο για να ψηφίσει Ν.Δ. - και μάλιστα «δαγκωτό». Ποιος ήταν αυτός ο λόγος; Η στήριξη του πρωθυπουργού στον Παύλο Πολάκη που εξύβρισε τον Στέλιο Κυμπουρόπουλο.

«Ολος ο ελληνικός λαός είναι με τον Κυμπουρόπουλο. ΟΛΟΣ! Ο Πολάκης δεν είναι υποψήφιος για την Ευρωβουλή. Τι το 'πιασε το Παιδί και τον υποστηρίζει με τόση μανία;» ήταν η πρώτη ανάρτηση του Θ. Πάγκαλου στο twitter.

Αμέσως μετά επανήλθε με δεύτερη ανάρτηση. «Αποφάσισα να ψηφίσω Ν.Δ. για 3η φορά στις εθνικές εκλογές. “Ουκ εά με καθεύδειν”... όμως η μονομαχία Φώφης - Μιχαλολιάκου. Μήπως να έκανα καμιά κουτσουκέλα; Στα χαλαρά; Πού, όμως; Παρενέβη το Παιδί και μου έδειξε τον δρόμο» έγραψε, για να καταλήξει στην τρίτη: «Είναι ο Μητσοτάκης ο πρώτος υποψήφιος πρωθυπουργός που δεν κάνει υποσχέσεις παροχών, αλλά απειλεί τον λαό. Τι λες; Βρήκαμε τέτοιον άνθρωπο; Ν.Δ. & Μητσοτάκης δαγκωτό & Καλή Ανάσταση».

Keywords
Τυχαία Θέματα