Υπουργικό συμβούλιο μεγάλων οφειλετών

Οι άνθρωποι που υποτίθεται ότι θα ξεχρεώσουν την Ελλάδα είναι ευκατάστατοι, όπως τουλάχιστον αντιλαμβάνεται η κοινή γνώμη τις απολαβές τους, τα προνόμιά τους και τον τρόπο ζωής τους, και ταυτόχρονα πνιγμένοι στα χρέη! Και, φυσικά, το κόμμα τους χρωστάει στις τράπεζες εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ, τα οποία δεν πρόκειται να εξοφληθούν ακόμα και με την πάροδο αιώνων…

Ο λόγος γίνεται για την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη και το κόμμα της Νέας

Δημοκρατίας. Οπως αποκαλύφθηκε με τη δημοσιοποίηση των δηλώσεων «πόθεν έσχες» για το έτος 2022 (χρήση 2021), ο Κυριάκος Μητσοτάκης οφείλει 165.000 ευρώ και οι υπουργοί του, αθροιστικά, περίπου 7.000.000 ευρώ. Συγκεκριμένα, οι υπουργοί οφείλουν 4.299.785,15 ευρώ και οι υφυπουργοί 2.564.252,74 ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρωθυπουργός οφείλει ακόμα στην αδελφή του Αλεξάνδρα παλαιότερο δάνειο 150.000 ευρώ, ενώ η σύζυγός του Μαρέβα Γκραμπόφσκι οφείλει σε δάνεια 872.845,86 ευρώ.

Το ζήτημα που προκύπτει από τους αριθμούς είναι μεγάλο: Οι πολιτικοί, κάθε δημόσιο πρόσωπο, αλλά και κάθε ιδιώτης και οικογενειάρχης δεν διδάσκουν τόσο με όσα λένε. Οσα πράττουν είναι η αληθινή διδαχή. Το προσωπικό παράδειγμά τους είναι αυτό που γίνεται αντιληπτό και αντιγράφεται από όλους όσοι επηρεάζονται από αυτούς τους ανθρώπους.

Οι πολιτικοί με τις μεγάλες οφειλές, που πειθαρχούν σε κόμματα χρεωμένα μέχρι τον λαιμό, έχουν κυβερνήσει, διαχειριστεί την εξουσία και καθορίζουν τον δημόσιο βίο της πατρίδας μας επί δεκαετίες. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το ελληνικό κράτος να έχει υποθηκευτεί ολόκληρο και επιπλέον να χρωστάει στους ξένους περισσότερα από 400 δισεκατομμύρια ευρώ – κι αυτή η συμφορά χαιρετίστηκε από τις μεγάλες πολιτικές δυνάμεις σαν… σωτηρία της Ελλάδας!

Ο λαός μας το λέει συχνά: Δεν μπορούν να σε σώσουν εκείνοι που ευθύνονται, εκουσίως ή ακουσίως, για την καταστροφή σου. Δεν μπορούν να φέρουν ευημερία όσοι έσπειραν δυστυχία.

Οι πολιτικοί που υπόσχονται να… ξεχρεώσουν την Ελλάδα ας ξεκινήσουν με τα του οίκου τους. Ας εξοφλήσουν πρώτα τα προσωπικά χρέη τους και έπειτα ας ασχοληθούν με την πατρίδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Υπουργικό,ypourgiko