Αποκάλυψη από τον γιατρό του Μαραντόνα: «Προσπάθησε να αυτοκτονήσει στην Κούβα – Ο θάνατός του ήταν αυτοκτονία»

Ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα πέθανε πριν από περίπου έναν μήνα, αλλά η διαμάχη με το κράτος, τις συνθήκες και τις θεραπείες δεν σταματά. Ο προσωπικός ιατρός του απαντά…
Ο Αλφρέντο Κάε, ο προσωπικός ιατρός του «Pibe de Oro» επί τρεις δεκαετίες έσπασε τη σιωπή του και μίλησε για την κατάσταση που βρισκόταν ο Θεός του ποδοσφαίρου.
«Ο Ντιέγκο Μαραντόνα είχε εγκεφαλικό τραύμα. Την τελευταία φορά που τον είδα ήταν εντελώς ήρεμος. Ο Ντιέγκο κουράστηκε να ζει και άφησε τον εαυτό του να φύγει» είπε ο επί 30 έτη γιατρός του.

«Ο Ντιέγκο ήταν κουρασμένος

να ζήσει και άφησε τον εαυτό του να φύγει»
Στη συνέχεια ανέφερε πως ο Ντιεγκίτο δεν είχε Αλτσχάιμερ όπως ειπώθηκε και το ψυχοφαρμακολογικό φάρμακο που έπαιρνε δεν ήταν κατάλληλο.
«Ο Ντιέγκο χρειαζόταν ειρήνη και ηρεμία και δεν μπόρεσε να τα βρει μέσω των φαρμάκων. Στην Κούβα τα δημόσια λεωφορεία ονομάζονται Γκουαγκούα και σε μια περίπτωση ο Ντιέγκο στόχευσε ένα με το αυτοκίνητό του προσπαθώντας να αυτοκτονήσει. Σώθηκε από ένα θαύμα. Για μένα ο θάνατός του ήταν αυτοκτονία. Ο Ντιέγκο ήταν κουρασμένος να ζήσει και άφησε τον εαυτό του να φύγει, δεν μπορούσε να πάρει πλέον την κατάσταση στα χέρια του. Και είχε ανθρώπους γύρω του που δεν τον φρόντιζαν όπως έπρεπε. Την τελευταία φορά που τον είδα δεν μου επιτράπηκε να του μιλήσω» είπε σε μια συνέντευξη με το Channel 9, ο οικογενειακός γιατρός για σχεδόν το ήμισυ της ζωής του.
Ντιέγκο Μαραντόνα όπως Λένιν
Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «Sun», o Ντιέγκο Μαραντόνα είχε εκφράσει την επιθυμία να βαλσαμωθεί και να εκτεθεί σε μαυσωλείο. Σε μια φερόμενη επιστολή του έναν μήνα προτού πεθάνει ο Ντιεγκίτο ζήτησε να τον βαλσαμώσουν μετά θάνατον, εμπνεόμενος από τον ηγέτη της Οκτωβριανής επανάστασης, Βλαντίιμιρ Λένιν.
Πηγή: Sputniknews

Keywords
Τυχαία Θέματα