Δημοπρασία οχημάτων στο Τελωνείο Αργοστολίου

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΑΑΔΕ
ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΛΩΝΕΙΩΝ ΚΑΙ Ε.Φ.Κ
ΤΕΛΩΝΕΙΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ
ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ

Στις 21 Φεβρουαρίου 2024 ημέρα Τετάρτη και ώρα 10:30 π.μ. στο κατάστημα του Τελωνείου Αργοστολίου, θα γίνει προφορική πλειοδοτική δημοπρασία για να εκποιηθούν τα αναφερόμενα στις παρακάτω συνημμένες καταστάσεις οχήματα, για κυκλοφορία το καθένα χωριστά, σε ομαδική εκποίηση για Ο.Τ.Κ.Ζ. (οχήματα τέλους κύκλου ζωής) και για διάλυση όπου αυτό αναφέρεται. Τα παρακάτω οχήματα

που προέρχονται από τα αζήτητα των Τελωνείων κ.λπ. έχουν τιμή εκκίνησης αυτή που αναφέρεται στην διακήρυξη. Τα δημοπρατούμενα οχήματα βρίσκονται στο χώρο του Τελωνείου Αργοστολίου.
ΠΡΟΣΟΧΗ
Στις τιμές εκποίησης των οχημάτων συμπεριλαμβάνεται ο αναλογούν Φ.Π.Α.
Όλα τα οχήματα δημοπρατούνται σύμφωνα με τους ΝΕΟΥΣ ΓΕΝΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΤΡΟΧΟΦΟΡΩΝ, (ΦΕΚ Β’3420/25-10-2016).
Η συμμετοχή καθενός των πλειοδοτών στη διαδικασία της δημοπρασίας προϋποθέτει την πλήρη ενημέρωση τους επι των όρων πώλησης που ισxύoυv Δήλωση άγνοιας αυτών δεν γίνεται δεκτή.
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
Για τα προς κυκλοφορία οχήματα η εγγύηση συμμετοχής είναι 300 ευρώ, οι δε προσφορές για να γίνουν δεκτές πρέπει να διαφέρουν από την τιμή εκκίνησης η μία από την άλλη κατά 50 ευρώ τουλάχιστον.
Για τα προς O.Τ.Κ.Ζ. και οχήματα για διάλυση, η εγγύηση συμμετοχής είναι 100 ευρώ, οι δε προσφορές για να γίνουν δεκτές πρέπει να διαφέρουν από την τιμή εκκίνησης η μία από την άλλη κατά 20 ευρώ τουλάχιστον.

Η επιτροπή, κατά το χρόνο δημοπράτησης, μπορεί κατά την κρίση της να αναπροσαρμόσει σε οποιοδήποτε στάδιο την εγγύηση καθώς και το εύρος της προσφοράς.
Στην περίπτωση εφάπαξ καταβολής του τιμήματος, δικαιούται έκπτωση σε ποσοστό 30% επί του συνόλου (100%)της τιμής πλειοδοσίας.
Ο πλειοδότης εφ’ όσον το επιθυμεί, μπορεί να διακανονίζει το υπόλοιπο σε 72 άτοκες μηνιαίες δόσεις.

Τα δημοπρατούμενα οχήματα είναι μεταχειρισμένα, με ζημιές, φθορές και ελλείψεις και χρήζουν επισκευής πριν κυκλοφορήσουν. Οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να τα εξετάσουν μαζί με τεχνικούς της επιλογής τους πριν λάβουν μέρος στη δημοπρασία.

Η Προϊσταμένη του Τελωνείου Αργοστολίου

α.α.

Τσικλή Αναστασία

Το άρθρο Δημοπρασία οχημάτων στο Τελωνείο Αργοστολίου εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίς Δημοπρασιών & Πλειστηριασμών.

Keywords
Αναζητήσεις
dimoprasia-ochimaton-sto-teloneio-argostoliou.htm
Τυχαία Θέματα