Δημοπρασία οχημάτων στο Τελωνείο Θεσσαλονίκης

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Α’ ΤΕΛΩΝΕΙΟ ΕΙΣΑΓΩΓΩΝ – ΕΞΑΓΩΓΩΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΥΛΙΚΟΥ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 25/01/2024
Αριθ. Πρωτ.: 3164
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟΘΗΚΩΝ ΤΡΙΤΩΝ

Στις 07/02/2024, ημέρα Τετάρτη και ώρα 09.00 π.μ. θα γίνει στην αίθουσα
εντευκτηρίου συνταξιούχων Ο.Λ.Θ., που βρίσκεται εντός Λιμένα Θεσσαλονίκης,

προφορική πλειοδοτική Δημοπρασία για την εκποίηση φορτηγών ως ΟΤΚΖ και για ΔΙΑΛΥΣΗ, δίκυκλων για ΔΙΑΛΥΣΗ και επιβατικών οχημάτων ως ΟΤΚΖ των Τελωνείων ΞΑΝΘΗΣ, ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ, ΣΕΡΡΩΝ, ΔΡΑΜΑΣ, ΚΗΠΩΝ, ΚΑΣΤΑΝΕΩΝ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ, ΣΚΥΔΡΑΣ, ΒΕΡΟΙΑΣ, ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ, ΙΕΡΙΣΣΟΥ, ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ, ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΠΗΓΗΣ, ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ και ΚΙΛΚΙΣ όπως επίσης και αποσυρομένων Κρατικών οχημάτων ως Τ.Κ.Ζ. ή για ΔΙΑΛΥΣΗ
Αναλυτική λίστα οχημάτων θα υπάρξει στην Διακήρυξη που θα αναρτηθεί.
* Η επίσκεψη στις Αποθήκες των παραπάνω Τελωνείων και υπηρεσιών επιτρέπεται για πέντε (5) εργάσιμες ημέρες πριν από την δημοπρασία, δηλαδή από 31/01/2024 έως και 06/02/2024, και τις ώρες 8.30 π.μ. έως 13.30 μ.μ.
* Προς διευκόλυνση των συναλλασσομένων και για την εύρυθμη διεξαγωγή της δημοπρασίας, από την Τετάρτη 31/01/2024 εως και την Τρίτη 06/02/2024, παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά στα τηλ.: 2313 505 304-5 ή κατά προτίμηση ηλεκτρονικά στην διεύθυνση [email protected].gov.gr προκειμένου να δηλώσουν την πρόθεση τους για συμμετοχή στη δημοπρασία, και να στείλουν όλα τα απαραίτητα στοιχεία, για τον έλεγχο των αδειών της Ε.Δ.Ο.Ε, και λοιπών νομιμοποιητικών εγγράφων ( Α.Ε.Π.Ο., Δ.Δ.Π. , καταστατικά & εκπροσωπήσεις νομικών προσώπων, κλπ) από το Τμήμα μας.
Ο ΑΝ. ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ Δ/ΝΣΗΣ
Α ΤΕΛΩΝΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΕΪΖΑΚΗΣ

Το άρθρο Δημοπρασία οχημάτων στο Τελωνείο Θεσσαλονίκης εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίς Δημοπρασιών & Πλειστηριασμών.

Keywords
Αναζητήσεις
dimoprasia-ochimaton-sto-teloneio-thessalonikis.htm
Τυχαία Θέματα