Ελεύθερος ξανά ο παιδεραστής του Ρεθύμνου

Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών αποφάσισε να αφήσει ελεύθερο τον πρώην γυμναστή από το Ρέθυμνο, ο οποίος είχε καταδικαστεί για ασέλγεια εις βάρος 36 ανήλικων αγοριών.
Ελεύθερος αφέθηκε ο πρώην γυμναστής, ο οποίος είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 20 ετών για ασέλγεια εις βάρος 36 ανήλικων αγοριών στο Ρέθυμνο.
Ο καταδικασθείς είχε αποφυλακιστεί στα τέλη Απριλίου, αλλά λίγο αργότερα συνελήφθη εκ νέου για παραβίαση των περιοριστικών όρων που του είχαν επιβληθεί.
Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών, ωστόσο, έκρινε

ότι δεν συντρέχει λόγος ανάκλησης της απόφασης περί αποφυλάκισης, διατάσσοντας να αφεθεί ελεύθερος, με τους προϋπάρχοντες περιοριστικούς όρους.
Από την πλευρά της, η Εισαγγελία είχε προτείνει την επιστροφή του καταδικασθέντος στις φυλακές, προκειμένου να εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής του.
Η πρότασής της, έγινε μη αποδεκτή από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρώην γυμναστής είχε συλληφθεί το 2011 για ασέλγεια εις βάρος αγοριών–αθλητών στην τοπική ομάδα μπάσκετ του Ρεθύμνου.
Δύο χρόνια αργότερα, καταδικάστηκε για ασέλγεια εις βάρος 36 παιδιών, με αθροιστική ποινή 401 έτη φυλάκισης, εκ των οποίων εκτιτέα ορίστηκαν τα 20.
Τον Απρίλιο του 2020, έκανε χρήση των ευεργετικών διατάξεων της νομοθεσίας, με αποτέλεσμα να αποφυλακιστεί, έχοντας εκτίσει ποινή φυλάκισης οκτώ ετών και πέντε μηνών.
Πηγή sputniknews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα