Προγράμματα Αθλητισμού & Ευεξίας, με ελεύθερη είσοδο, στο Πάρκο Νιάρχος

Ο Απρίλιος είναι γεμάτος αθλητικές δραστηριότητες σχεδιασμένες για τα παιδιά, οι οποίες ενθαρρύνουν το παιχνίδι και τη συνεργασία εντός ομάδων!
Μην χάσετε, λοιπόν, Το Πάρκο των Θαυμάτων, το Ομαδικό Παιχνίδι, τα Παιχνίδια για Οικογένειες, τη Χειροσφαίριση, το Mini Volley, το Street Soccer 5×5, τα Αθλητικά Παιχνίδια, τη Δημιουργική Ενόργανη, τα Παιχνίδια στο Πάρκο, το Mini

Tennis και τις Στιβομαχίες!


Οι σειρές αθλητικών συναντήσεων για ενήλικα άτομα συνεχίζονται και αυτόν τον μήνα και περιλαμβάνουν δραστηριότητες όλων των απαιτήσεων σχεδιασμένες από έμπειρους καθηγητές φυσικής αγωγής. Σας περιμένουμε στα μαθήματα Cross Training στο Πάρκο, Ασκηση για Ολους, Mat Pilates, Yoga στο Πάρκο και Tai Chi, όπου θα ανακαλύψετε δημιουργικούς τρόπους εκγύμνασης και ενίσχυσης της ευεξίας!
Παράλληλα οι αθλητικές δράσεις οι οποίες καλύπτουν ένα ευρύτερο φάσμα ηλικιών συνεχίζονται, όπως το Petanque που βασίζεται στην ακρίβεια, τον συντονισμό και την αυτοσυγκέντρωση, καθώς επίσης και η SNFCC Running Team που στοχεύει στην ατομική βελτίωση μέσω της ομαδικής προπόνησης και υποστήριξης!


Και επειδή η νοητική και σωματική άσκηση αποτελούν το δυνατότερο εργαλείο για την πρόληψη και θεραπεία χρόνιων παθήσεων, μάθετε περισσότερα για αθλητικά προγράμματα που απευθύνονται σε άτομα ηλικίας από 50 ετών και πάνω, όπως τα προγράμματα Αθληση στην 3η ηλικία, Ασκηση και Μνήμη και Qigong για 50+.

Keywords
Τυχαία Θέματα