Σκυλιά κατασπάραξαν 50χρονη στη Θεσσαλονίκη, στον εισαγγελέα ο ιδιοκτήτης

Η άτυχη γυναίκα βγήκε στην αυλή του σπιτιού της για κάποιες εργασίες όταν της επιτεθήκαν τα σκυλιά, στο σημείο έσπευσε το ΕΚΑΒ, ωστόσο η γυναίκα ήδη είχε χάσει τη ζωή της από τα δαγκώματα

Πενηντάχρονη στη Θεσσαλονίκη δέχθηκε επίθεση από σκυλιά στο σπίτι της στη Νεοχωρούδα. Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, η άτυχη γυναίκα βγήκε στην αυλή του σπιτιού της για κάποιες εργασίες και

λίγο μετά τις 14:00 τής επιτεθήκαν τρία σκυλιά, τα οποία φέρεται να διέφυγαν της προσοχής από σπίτι γείτονά της.
Στο σημείο έσπευσε το ΕΚΑΒ, ωστόσο η γυναίκα ήδη είχε χάσει τη ζωή της από τα δαγκώματα.

Ο γείτονας, στον οποίο ανήκουν τα σκυλιά, συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Ωραιοκάστρου, όπου κρατείται. Για το τραγικό συμβάν θα σχηματιστεί δικογραφία.

Στον εισαγγελέα ο 37χρονος ιδιοκτήτης σκύλων που επιτέθηκαν μέχρι θανάτου σε 50χρονη μητέρα

Στον εισαγγελέα οδηγείται ο 37χρονος ιδιοκτήτης των τριών σκύλων που επιτέθηκαν και τραυμάτισαν θανάσιμα την 50χρονη, στη Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκης. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια και παράβαση του νόμου περί ζώων, ενώ του επιβλήθηκαν τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη χθες, γύρω στις 2 μετά το μεσημέρι, στην αυλή του σπιτιού της 50χρονης, όπου η γυναίκα πραγματοποιούσε εργασίες κηπουρικής. Τα τρία μεγαλόσωμα σκυλιά φαίνεται πως βγήκαν από γειτονική οικία και διανύοντας απόσταση πενήντα μέτρων πέρασαν την ανοιχτή αυλόπορτα του σπιτιού της άτυχης γυναίκας και της επιτέθηκαν δαγκώνοντάς την μέχρι θανάτου.

Σύμφωνα με το ΕΚΑΒ, ο θάνατος της 50χρονης, μητέρας δυο παιδιών, ήταν ακαριαίος.
Αστυνομικοί συνέλαβαν άμεσα τον 37χρονο ιδιοκτήτη των ζώων και τον οδήγησαν στο τμήμα του Ωραιοκάστρου, ενώ παραγγέλθηκε ιατροδικαστική έρευνα.

Το άρθρο Σκυλιά κατασπάραξαν 50χρονη στη Θεσσαλονίκη, στον εισαγγελέα ο ιδιοκτήτης εμφανίστηκε πρώτα στο Εφημερίς Δημοπρασιών & Πλειστηριασμών.

Keywords
Αναζητήσεις
skylia-katasparaxan-50chroni-sti-thessaloniki-ston-eisangelea-o-idioktitis.htm
Τυχαία Θέματα