Binance: Η αμερικανική κυβέρνηση ζητά πάνω από $4 δισ.

Το υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ ζητά περισσότερα από 4 δισ. δολάρια από την Binance Holdings ως μέρος ενός προτεινόμενου ψηφίσματος μιας πολυετούς έρευνας, σύμφωνα με το Bloomberg, επικαλούμενο άτομα που γνωρίζουν τις συζητήσεις.

Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ του υπουργείου και της Binance περιλαμβάνουν την πιθανότητα ο ιδρυτής

του ανταλλακτηρίου κρυπτονομισμάτων, Changpeng Zhao, να αντιμετωπίσει ποινικές διώξεις στις ΗΠΑ, αναφέρει η έκθεση.

Οποιοδήποτε ψήφισμα είναι πιθανό να διαδραματίσει κρίσιμο ρόλο στο πώς βλέπουν οι επενδυτές τα κρυπτονομίσματα, τα οποία έχουν δεχθεί ισχυρό πλήγμα μετά από ένα κύμα κυβερνητικών ερευνών και κατηγοριών εναντίον εταιρειών και ατόμων του κλάδου, συμπεριλαμβανομένης της πρόσφατης καταδίκης για απάτη του ιδρυτή της FTX, Sam Bankman-Fried.

Ο κλάδος κλονίστηκε επίσης από αρκετές καταρρεύσεις υψηλού προφίλ πέρυσι, αλλά προσπαθεί να ανακτήσει βάση μετά την ψήφο εμπιστοσύνης ορισμένων παραδοσιακών χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων.

Πηγή με γνώση της έρευνας είπε ότι η μακροχρόνια κυβερνητική έρευνα πλησιάζει στο τέλος της, αλλά δεν έδωσε συγκεκριμένες πληροφορίες για τις κυρώσεις ή το ακριβές χρονοδιάγραμμα. Το Bloomberg ανέφερε επίσης ότι μια ανακοίνωση για το ψήφισμα θα μπορούσε να έρθει το συντομότερο στα τέλη αυτού του μήνα.

#υπουργείο_Δικαιοσύνης_των_ΗΠΑ #BINANCE_HOLDINGS #Bloomberg #CHANGPENG_ZHAO #κρυπτονομίσματα #ΣΑΜ_ΜΠΑΝΚΜΑΝ_ΦΡΙΝΤ
Keywords
Αναζητήσεις
binance-i-amerikaniki-kyvernisi-zita-pano-apo-4-dis.htm
Τυχαία Θέματα