Brown Hotels: Κρεσέντο Ισραηλινών επενδύσεων με άνοιγμα νέων ξενοδοχείων

Ακόμα δυο νέα ξενοδοχεία αναμένεται να προσθέσει στο χαρτοφυλάκιό της, μέσα στον Νοέμβριο η Brown Hotels.

Πέρα από τα τέσσερα που ήδη λειτουργεί στο κέντρο της Αθήνας, ανοίγει το Brown Spices, δυναμικότητας 63 δωματίων. Το ξενοδοχείο θα βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, ανάμεσα στην Ομόνοια και το Μοναστηράκι, στην οδό Ευριπίδου.

Παράλληλα έρχεται και το boutique

ξενοδοχείο Villa Brown Athinas, δυναμικότητας 19 δωματίων, το οποίο θα φιλοξενείται σε ένα νεοκλασικό κτίριο σε μικρή απόσταση από την Κεντρική Αγορά, στην οδό Αθηνάς.

Τα επόμενα σχέδια Παράλληλα, το 2024 αναμένεται και επέκταση του resort που διατηρεί στα Χανιά, το Isla Brown Chania που έκανε πρεμιέρα αυτό το καλοκαίρι. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο σχεδιασμός προβλέπει την προσθήκη συνολικά 62 δωματίων με πισίνα και βιλών στο υπάρχον συγκρότημα, ενώ θα αναπτυχθούν και δύο ακόμη εστιατόρια. Το 2025 εκτιμάται ότι θα ολοκληρωθούν και οι εργασίες στο Tobacco Thessaloniki, δυναμικότητας 138 δωματίων το οποίο θα ανοίξει στο ακίνητο που στέγαζε τις ιστορικές καπναποθήκες Μιχαηλίδη και το 82 δωματίων Egnatias Thessaloniki, στο ακίνητο στο οποίο λειτουργούσε το ιστορικό ξενοδοχείο «Βιέννη» από τη δεκαετία του 1920 έως το 1995. Η Αθήνα Επίσης, την επόμενη χρονιά αναμένεται να προστεθεί στον αθηναϊκό χάρτη το Brown Glow, ένα ξενοδοχείο δυναμικότητας 220 δωματίων επί της οδού Λυκούργου, που το πλάνο προβλέπει ολική ανακαίνιση και ανακατασκευή Η νέα μονάδα θα διαθέτει, μεταξύ άλλων, εστιατόρια και roof top pool, ενώ τον σχεδιασμό του ξενοδοχείου έχει αναλάβει το αρχιτεκτονικό γραφείο Elastic Architects, που είχε υλοποιήσει αντίστοιχο project με το Isla Brown Corinthia στην Κόρινθο. Έπίσης δύο ακόμα ξενοδοχεία το Brown Domino και το Brown Museum, τα οποία θα ανοίξουν το πρώτο τρίμηνο του επόμενου έτους. Το πρώτο θα βρίσκεται στην οδό Θεμιστοκλέους και θα είναι δυναμικότητας 46 δωματίων, ενώ το δεύτερο θα στεγαστεί σε ένα πλήρως ανακαινισμένο κτίριο πίσω από το Αρχαιολογικό Μουσείο, που στο παρελθόν φιλοξενούσε ξενοδοχείο του ομίλου Hotels Of Athens. Όσο για την τέταρτη μονάδα της Αθήνας, η οποία θα ανοίξει στα μέσα του επόμενου έτους, θα είναι δυναμικότητας 46 δωματίων, θα στεγάζεται στο παλιό House Sans Rival στη συμβολή των οδών Λιοσίων και Κωνσταντίνου Παλαιολόγου και θα φέρει την ονομασία Villa Sans Rival. Παράλληκα την αδειοδοτική διαδικασία τρέχει η εταιρεια για το παραθαλάσσιο resort που σχεδιάζει η εστο Σούνιο, και συγκεκριμένα στην περιοχή Πουνταζέζα. Εκεί η Brown έχει αποκτήσει εκεί μια έκταση 33 στρεμμάτων στην οποία και θα δημιουργήσει ένα τετράστερο resort δυναμικότητας 179 σουιτών και δωματίων. Γιώργος Αλεξάκης Brown HotelsΕπενδύσειςξενοδοχεία
Keywords
Τυχαία Θέματα