Deutsche Bank: Στρέφεται προς επενδύσεις σε κρυπτονομίσματα

13:01 9/2/2023 - Πηγή: Reporter

Την προσοχή της για επενδύσεις με δύο γερμανικές εταιρείες κρυπτονομισμάτων φαίνεται να επικεντρώνει η Deutsche Bank, στην προσπάθειά της να αναζωογονηθεί, εκμεταλλευόμενη τη συγκεκριμένη αγορά.

Ιδιαίτερα, δημοσίευμα του Bloomberg υποστηρίζει ότι η τράπεζα προσπαθεί να επωφεληθεί από την αρνητική πίεση που δέχτηκε πρόσφατα ο κλάδος και

να αξιοποιήσει «ενδιαφέρουσες» ευκαιρίες.

Κάτω από αυτές τις συνθήκες, η τράπεζα φαίνεται πως αξιολογεί επενδύσεις στα crypto μέσω του βραχίονα διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων DWS.

Βάσει των πληροφοριών του δημοσιεύματος, ο βραχίονας διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων της Deutsche Bank θα μπορούσε να αγοράσει ένα μειοψηφικό πακέτο μετοχών της Tradias ή της Deutsche Digital Assets.

Η τελευταία εταιρεία λειτουργεί ως ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων, ενώ η Tradias διαχειρίζεται ένα ανταλλακτήριο που χρησιμοποιείται από σημαντικούς πελάτες. Σύμφωνα με το Bloombetg, αποτελεί τον πιο πιθανό υποψήφιο για να ενταχθεί στην επένδυση της DWS.

Παράλληλα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, η Hoops και ο βραχίονας διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων θέλουν να βελτιώσουν τη φήμη της εταιρείας μετά από κατηγορίες για «greenwashing», που οδήγησαν σε έρευνα στη Γερμανία και τις Ηνωμένες Πολιτείες. Το Bloomberg ισχυρίζεται ότι ο Hoops υπήρξε δημόσιος υποστηρικτής για τα κρυπτονομίσματα και τα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία. Υπό την ηγεσία του, η τράπεζα υλοποίησε μια στρατηγική που εστιάζει σε blockchain και κρυπτογράφηση για να ενισχύσει τη θέση της στην αναδυόμενη κατηγορία περιουσιακών στοιχείων.

κρυπτονομίσματαDeutche BankσυζητήσειςΑγορά
Keywords
Τυχαία Θέματα