Ethereum: Η αύξηση- ρεκόρ των καταθέσεων μπορεί να προμηνύει αστάθεια

Σε υψηλό οκτώ μηνών έχουν φτάσει οι ενεργές καταθέσεις του δικτύου Ethereum, με τη μέτρηση να απεικονίζει τον συνολικό αριθμό όλων των εισερχόμενων και εξερχόμενων συναλλαγών που αφορούν διευθύνσεις καταθέσεων και λογαριασμούς τόσο για συναλλαγές χρήστη από ένα προσωπικό πορτοφόλι σε μια διεύθυνση κατάθεσης, καθώς και από μια διεύθυνση κατάθεσης σε πορτοφόλι.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία που συγκέντρωσε η Santiment, οι καταθέσεις που φτάνουν σε υψηλό οκτώ μηνών θα μπορούσαν ενδεχομένως να προμηνύουν αστάθεια στην τιμή του Ethereum.

Σε μια τέτοια περίπτωση, οι ενισχυμένες κινήσεις

των τιμών είναι πιθανό να έχουν παρόμοια επίδραση στο περιουσιακό στοιχείο με αυτό της πολυαναμενόμενης μετάβασης του blockchain από το PoW στο PoS κατά τη συγχώνευση, καθώς και την κατάρρευση της FTX.

Η πρόβλεψη για αστάθεια έρχεται καθώς η τιμή του Ether παραμένει «παγιδευμένη» σε στενό εύρος εν μέσω χαμηλού όγκου συναλλαγών, χωρίς να δείχνει να επηρεάζεται ιδιαίτερα από την ευρέως αναμενόμενη αύξηση των επιτοκίων της Fed κατά 25 μονάδες βάσης.

Η αναβάθμιση Shapella απέτυχε επίσης να γοητεύσει τους «ταύρους», καθώς η τιμή του περιουσιακού στοιχείου έχει αυξηθεί μόλις κατά 3% μετά το γεγονός της 12ης Απριλίου.

Αν και δεν είναι σαφές προς ποια κατεύθυνση θα επηρεαστεί η τιμή του Ethereum στο εγγύς μέλλον, τα δεδομένα υποδηλώνουν αυξημένη πίεση πώλησης στο περιουσιακό στοιχείο.

Η πτώση στην τιμή του Ethereum έρχεται καθώς οι επενδυτές που κατέχουν 1.000 έως 10.000 ETH απελευθέρωσαν μια τεράστια ποσότητα tokens τις τελευταίες δύο εβδομάδες.

Επιπλέον, καταγράφηκε μεταφορά Ethereum αξίας 505 εκατομμυρίων δολαρίων στο ανταλλακτήριο κρυπτογράφησης Binance στις 2 Μαΐου. Αυτό το επίπεδο εισροής συναλλάγματος εμφανίστηκε για τελευταία φορά πριν τη Συγχώνευση.

ethereumκρυπτονομίσματα
Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα