IDF: Νέα χερσαία επίθεση απόψε στη Γάζα

Νέα χερσαία επιχείρηση θα πραγματοποιήσει απόψε ο ισραηλινός στρατός στη Γάζα, αποκάλυψε με δηλώσεις του ο εκπρόσωπος του IDF, Ντάνιελ Χαγκάρι.

Ο υψηλόβαθμος Ισραηλινός αξιωματικός δήλωσε ότι οι περιορισμένες χερσαίες επιχειρήσεις θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες στη Γάζα, καθώς περιλαμβάνονται στο προπαρασκευαστικό στάδιο της συνολικής εισβολής στη Γάζα, για την εξουδετέρωση των θέσεων της Χαμάς.

Ο Χαγκάρι δήλωσε ότι ο Ισραηλινός

Στρατός θα εξακολουθήσει να πραγματοποιεί «μαζικά πλήγματα» στη Λωρίδα της Γάζας, «από αέρος και θάλασσα», εστιάζοντας στην εξουδετέρωση ανώτερων μελών της Χαμάς και όσων συμμετείχαν στις σφαγές της 7ης Οκτωβρίου.

Παράλληλα, ο υπουργός Άμυνας Γιοάβ Γκάλαντ υποσχέθηκε την Πέμπτη ότι το Ισραήλ θα κερδίσει τον πόλεμο κατά της Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας, και θα επιστρέψει στα σπίτια τους τους περισσότερους από 200 ομήρους που κρατά η τρομοκρατική ομάδα.

«Αυτός είναι ένας πόλεμος για το σπίτι μας και θα τον κερδίσουμε. Είναι εμείς ή αυτοί», ξεκαθάρισε. «Βρισκόμαστε σε καθοριστικές στιγμές. Αυτός είναι ένας πόλεμος εναντίον μικρών παιδιών, γυναικών και επιζώντων του Ολοκαυτώματος. Θα κερδίσουμε αυτόν τον πόλεμο» διεμήνυσε ο Ισραηλινός υπουργός.

ΓάζαΙσραήλεπίθεση
Keywords
Αναζητήσεις
idf-nea-chersaia-epithesi-apopse-sti-gaza.htm
Τυχαία Θέματα