MRB: Στα «τάρταρα» η δημοτικότητα Κασσελάκη-Δυσαρεστούν τα οικονομικά μέτρα στήριξης

Το β' μέρος της δημοσκόπησής της MRB έδωσε στη δημοσιότητα το OPEN, παρουσιάζοντας νούμερα για την πρόθεση ψήφου στις Βουλευτικές Εκλογές, για τη δημοτικότητα του νέου Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανου Κασσελάκη, αλλά και για το πώς αξιολογεί ο κόσμος τα οικονομικά μέτρα στήριξης της κυβέρνησης.

Αναφορικά με την πρόθεση ψήφου στις βουλευτικές εκλογές

άνω του 3% βρίσκονται οι:

Νέα Δημοκρατία 29,9%ΣΥΡΙΖΑ 13,6%ΠΑΣΟΚ 9,5%ΚΚΕ 7,1%ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ 5,7%ΝΙΚΗ 3,1%

Με αναγωγή στο σύνολο τα ποσοστά διαμορφώνονται ως εξής:

Aναφορικά με τις συσπειρώσεις/μετακινήσεις ψηφοφόρων η ΝΔ έχει συσπείρωση 85,2% και ο ΣΥΡΙΖΑ 66,7%, με τις κύριες διαρροές αλλά και εισροές του ΣΥΡΙΖΑ να είναι από αδιευκρίνιστη ψήφο.

Έντονη είναι η δυσαρέσκεια με τα οικονικά μέτρα στήριξης της ΝΔ για την αντιμετώπιση της ακρίβειας με το 55,2% να απαντάει ότι δεν αντιμετωπίζουν το θέμα καθόλου/σχεδόν καθόλου και το 35,8% να απαντάει ότι αντιμετωπίζουν το θέμα μερικώς.

Το ίδιο ισχύει και για την αξιολόγηση των μέτρων στήριξης με βάση τις ανάγκες και τις δυνατότητες της οικονομίας με το 55,6% να απαντάει, ότι η κυβέρνηση έχει λάβει λιγότερα μέτρα από αυτά που της επιτρέπει η κατάσταση της ελληνικής οικονομίας.

Για το κλιματικό φαινόμενο στη Θεσσαλία στο ερώτημα αν ήταν τόσο μεγάλο και έντονο που δε θα μπορούσε να αντιμετωπιστεί περισσότερο αποτελεσματικά οριακά υπερισχύει το μάλλον/διαφωνώ - σίγουρα διαφωνώ μόλις κατά 0,1% από το μάλλον συμφωνώ/σίγουρα συμφωνώ.

Παραμένει σε «χαμηλές πτήσεις ο Κασσελάκης

Η δημοτικότητα του Στέφανου Κασσελάκη παραμένει χαμηλή, μόλις στο 18,1% (θετικές ψήφους) με πέραση κυρίως σε ανέργους και φοιτητές.

Τέλος για την αξιολόγηση των χειρισμών του Κυριάκου Μητσοτάκη στις συνομιλίες με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν το 42,3% τις βλέπει αρνητικά με την πλειοψηφία να θεωρεί ότι δε θα αλλάξει τίποτα και για τις δύο χώρες.

MRBΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣοικονομικά μέτραΝΔΣΥΡΙΖΑΠασοκ
Keywords
Αναζητήσεις
mrb-sta-tartara-i-dimotikotita-kasselaki-dysarestoun-ta-oikonomika-metra-stirixis.htm
Τυχαία Θέματα
MRB, Κασσελάκη-Δυσαρεστούν,MRB, kasselaki-dysarestoun