Microsoft: Προσθέτει κουμπί τεχνητής νοημοσύνης στα πληκτρολόγια της

18:30 4/1/2024 - Πηγή: Reporter

Η Microsoft ανακοίνωσε ότι θα προσθέσει ένα κουμπί στο πληκτρολόγιο των υπολογιστών Windows, το οποίο θα ενεργοποιεί την υπηρεσία Copilot του τεχνολογικού κολοσσού, την πρώτη μεγάλη προσθήκη για τη συσκευή εδώ και σχεδόν τρεις δεκαετίες.

Το πλήκτρο Copilot, που ανακοινώθηκε την Πέμπτη (4/1), εντάσσεται στο εγχείρημα της εταιρείας να ενσωματώσει τη νέα τεχνολογία στα προϊόντα

της. Η προσθήκη του πλήκτρου καταδεικνύει τις φιλοδοξίες της εταιρείας για το μέλλον των υπολογιστών που θα αξιοποιούν την τεχνητή νοημοσύνη.

Οι αναλυτές εκτιμούν ότι η εισαγωγή της τεχνητής νοημοσύνης στους προσωπικούς υπολογιστές θα βοηθήσει την αγορά να ανακάμψει μετά τη μετα-πανδημική της πτώση. Το πλήκτρο θα λανσαριστεί σε ορισμένους νέους υπολογιστές με τα Windows 11 στην έκθεση τεχνολογίας CES, που θα πραγματοποιηθεί στο Λας Βέγκας εντός του μήνα, ανακοίνωσε η Microsoft.

Το πλήκτρο θα είναι διαθέσιμο σε πληκτρολόγια μετά τον Φεβρουάριο, φυσικά και στις συσκευές Surface. Το Copilot θα λειτουργεί σε όλες τις διαδικτυακές εφαρμογές της Microsoft.

#Microsoft #COPILOT #ΠΛΗΚΤΡΟ #AI #τεχνητή_νοημοσύνη
Keywords
Αναζητήσεις
microsoft-prosthetei-koubi-technitis-noimosynis-sta-pliktrologia-tis.htm
Τυχαία Θέματα