Snapchat: Κυκλοφορεί το δικό του chatbot που βασίζεται στο ChatGPT

Το δικό του chatbot που βασίζεται στο ChatGPT της OpenAI, παρουσίασε με τη σειρά του και το Snapchat, με τον CEO της εταιρείας να υποστηρίζει όπως αυτή η κίνηση αποτελεί ένα σημαντικό στοίχημα.

Με την ονομασία «My AI», το chatbot της Snap θα «καρφιτσωθεί» στην καρτέλα των συνομιλιών του Snapchat πάνω από τα μηνύματα με τους φίλους κάθε χρήστη.

Αν και αρχικά ήταν διαθέσιμο για 3,99 δολάρια το μήνα για συνδρομητές του Snapchat Plus, ο τελικός στόχος είναι το

chatbot να γίνει προσβάσιμο για όλους τους 750 εκατομμύρια μηνιαίους χρήστες του Snapchat.

«Η μεγάλη ιδέα είναι ότι εκτός από το να μιλάμε με τους φίλους και την οικογένειά μας κάθε μέρα, να μιλάμε και με την τεχνητή νοημοσύνη κάθε μέρα. Και αυτό είναι κάτι που είμαστε σε καλή θέση να κάνουμε ως υπηρεσία ανταλλαγής μηνυμάτων» υπογράμμισε ο CEO, Έβαν Σπίγκελ.

«Το Μy AI μπορεί να προτείνει ιδέες για δώρα γενεθλίων για τον καλύτερό σας φίλο, να προγραμματίσει ένα ταξίδι για το Σαββατοκύριακο, να προτείνει μια συνταγή για δείπνο ή ακόμα και να γράψει ένα χαϊκού. Όπως συμβαίνει με όλα τα chatbot που λειτουργούν με τεχνητή νοημοσύνη, το My AI είναι επιρρεπές σε λάθη», σημειώνει η ομάδα της εταιρείας.

«Λάβετε υπόψη τις πολλές ελλείψεις του και συγγνώμη εκ των προτέρων! Όλες οι συνομιλίες με το My AI θα αποθηκευτούν και ενδέχεται να ελεγχθούν για να βελτιωθεί η εμπειρία του προϊόντος», σημειώνει.

Τέλος, σε σχετική ανακοίνωσή της υπογραμμίζει: «Μην μοιράζεστε κανένα μυστικό σας με το My AI και μην βασίζεστε σε αυτό για συμβουλές. Ενώ η τεχνητή νοημοσύνη μου έχει σχεδιαστεί για να αποφεύγει μεροληπτικές, λανθασμένες, επιβλαβείς ή παραπλανητικές πληροφορίες, ενδέχεται να συμβούν λάθη».

snapchatCHATGPTChatBot
Keywords
Τυχαία Θέματα
Snapchat, Κυκλοφορεί, ChatGPT,Snapchat, kykloforei, ChatGPT