Αυτοψία Μητσοτάκη σε σούπερ μάρκετ- Τι είπε για τις τιμές

Αυτοψία σε σούπερ μάρκετ έκανε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδεία του υπουργού Ανάπτυξης Κώστα Σκρέκα, για να ελέγξει τις τιμές των τροφίμων και βασικών ειδών που διατίθενται με σταθερή μείωση τιμής και να συνομιλήσει με πολίτες που έκαναν τις αγορές τους.

Παρατηρώντας τη σήμανση για τη μόνιμη μείωση των τιμών σε συγκεκριμένα προϊόντα για διάρκεια τουλάχιστον 6 μηνών ο πρωθυπουργός που ανήρτησε τα σχετικά stories στο Instagram φέρεται να ρωτάει τον κ. Σκρέκα τι σημαίνει

η σχετική ταμπέλα με το αριθμό 5%.

Έπειτα, συνομιλώντας με έναν πολίτη που έκανε τα ψώνια της εβδομάδας ο πρωθυπουργός είπε:

«Ξέρω ότι η ακρίβεια, ειδικά στα τρόφιμα είναι επίμονη. Όμως η κυβέρνηση θα είναι πάντα εδώ και θα χρησιμοποιήσει όλα τα εργαλεία που έχει στη διάθεσή της έτσι ώστε να περιορίσει το πρόβλημα όσο το δυνατόν περισσότερο».

Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση, αιφνιδιαστική επίσκεψη σε κατάστημα Μασούτης στα Καλύβια Αττικής πραγματοποίησε ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από τον Υπουργό Ανάπτυξης, Κώστα Σκρέκα.

Στη διάρκεια της επίσκεψής του στο κατάστημα της Διαμαντής Μασούτης Α.Ε., είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει τόσο με καταναλωτές, όσο και με το προσωπικό του καταστήματος.

Ο Πρωθυπουργός έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναφορικά με τις προσφορές που υπάρχουν στο κατάστημα, το καλάθι του νοικοκυριού, το μέτρο των μόνιμων προσφορών 5%, καθώς και την προτίμηση των καταναλωτών αναφορικά με τα ελληνικά προϊόντα.

#Κυριάκος_Μητσοτάκης #ΜΟΝΙΜΗ_ΜΕΙΩΣΗ_ΤΙΜΗΣ #Instagram #ακρίβεια #ΤΡΟΦΙΜΑ #Μασούτης
Keywords
Αναζητήσεις
aftopsia-mitsotaki-se-souper-market--ti-eipe-gia-tis-times.htm
Τυχαία Θέματα