Μπακογιάννης: Στόχος μας είναι να ασφαλτοστρώσουμε τη μισή Αθήνα

10:17 9/2/2023 - Πηγή: Reporter

Για την ασφάλτωση των δρόμων στην Αθήνα, το γήπεδο του Παναθηναϊκού αλλά και για τον φονικό σεισμό στην Τουρκία και τη Συρία, μίλησε σε σημερινή (9/2) συνέντευξή του ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης.

Πιο συγκεκριμένα, όπως τόνισε ο ίδιος μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, σε 800 με 850 δρόμους της Αττικής έχει γίνει ασφαλτόστρωση, ενώ στόχος είναι σε μια θητεία

να έχει ασφαλτοστρωθεί η μισή πόλη.

Ο ίδιος, ανέφερε ότι αυτό το διάστημα γίνεται ασφαλτόστρωση στο Κολωνάκι, ενώ θα ακολουθήσουν ασφαλτοστρώσεις σε Κυψέλη και Παγκράτι. Ο κ. Μπακογιάννης δήλωσε παράλληλα ότι στην πόλη υπάρχουν 60 νέα πεζοδρόμια, ενώ το έργο στη Λεωφόρο Πανεπιστημίου παίρνει μορφή.

Γήπεδο Παναθηναϊκού

Όσον αφορά στο γήπεδο του Παναθηναϊκού, χαρακτήρισε σημαντικά έργα για τις γειτονιές της πόλης τις νέες αθλητικές εγκαταστάσεις, όπως τα γήπεδα ποδόσφαιρου 5Χ5 και τα γήπεδα μπάσκετ, ενώ επισήμανε ότι το γήπεδο ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού προχωρά, έχουν ανοίξει οι προσφορές και έχει έρθει μεγάλη κοινοπραξία η οποία έχει καταθέσει πρόσφορα.

Για τον σεισμό στην Τουρκία

Τέλος, για τον φονικό σεισμό που «χτύπησε» την Τουρκία και τη Συρία την περασμένη Δευτέρα, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους περισσότεροι από 15.000 άνθρωποι, ο δήμαρχος Αθηναίων σημείωσε ότι η ελληνική κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα στη βιβλική καταστροφή που έγινε από τον ισχυρό σεισμό στην Τουρκιά. Παράλληλα, σημείωσε ότι οι εικόνες της ΕΜΑΚ να σώζει ζωές μικρών παιδιών είναι πολύ ισχυρές.

ΜπακογιάννηςΑθήναδρόμοιγήπεδο Παναθηναϊκού
Keywords
Τυχαία Θέματα