Χ: Σφάλμα ο αποκλεισμός του λογαριασμού της Γιούλια Ναβάλναγια

O λογαριασμός της Γιούλια Ναβάλναγια στο Χ ανεστάλη για λίγο σήμερα, εξαιτίας «σφάλματος», που προκλήθηκε από σύστημα που αποτρέπει τη χειραγώγηση και τα μηνύματα spam, εξήγησε η εταιρεία.

«Ο μηχανισμός άμυνας της πλατφόρμας μας, κατά της χειραγώγησης και των μηνυμάτων σπαμ, μάρκαρε κατά λάθος τον λογαριασμό της @yulia_navalnaya (θεωρώντας) ότι παραβιάζει τους κανονισμούς μας», ανέφερε ανακοίνωση στην πλατφόρμα. «Επαναφέραμε τη λειτουργία

του λογαριασμού αμέσως μόλις πληροφορηθήκαμε το λάθος και προχωράμε σε ενημέρωση του συστήματος».

Νωρίτερα, το ίδρυμα του Ναβάλνι κατά της διαφθοράς είχε ζητήσει εξηγήσεις για τον αποκλεισμό του λογαριασμού, επισημαίνοντας σε ανάρτηση τον Elon Musk και ρωτώντας «ποιοι ακριβώς κανόνες παραβιάστηκαν». Οι λογαριασμοί άλλων συμμάχων του Ναβάλνι παρέμειναν ανεπηρέαστοι.

Η Ναβάλναγια, η οποία δηλώνει πως θα συνεχίσει τον πολιτικό αγώνα του εκλιπόντος συζύγου της, κατά του προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν, άνοιξε τον λογαριασμό τη Δευτέρα. Μέχρι στιγμής, έχει συγκεντρώσει περισσότερους από 150.000 followers, ενώ μια βιντεοσκοπημένη δήλωση που ανήρτησε χθες έχει σχεδόν 5 εκατομμύρια προβολές.

#ΝΑΒΑΛΝΑΓΙΑ #ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ_ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ #ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ_ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ
Keywords
Αναζητήσεις
ch-sfalma-o-apokleismos-tou-logariasmou-tis-gioulia-navalnagia.htm
Τυχαία Θέματα