ΔΕΗ Blue: Ταχυφόρτιση σε προνομιακή τιμή στις διακοπές του Πάσχα

Η ΔΕΗ blue, φέτος το Πάσχα, δίνει τη δυνατότητα στους εγγεγραμμένους χρήστες της εφαρμογής PPC blue να φορτίζουν φθηνότερα τα ηλεκτροκίνητα οχήματά τους σε ταχυφορτιστές ΔΕΗ blue (DC/HPDC), στην τιμή των AC φορτιστών, με 0,40€/kW, από την Μεγάλη Πέμπτη μέχρι και το Μεγάλο Σάββατο. Κατά την έξοδο του Πάσχα,

οι οδηγοί μπορούν να προγραμματίζουν με μεγαλύτερη άνεση την φόρτιση των οχημάτων τους στο ταξίδι, κάνοντας κράτηση και χρήση των ταχυφορτιστών που τους εξυπηρετούν μέσα από την εφαρμογή PPC blue, η οποία είναι διαθέσιμη για συσκευές iOS και Android.

Η εφαρμογή PPC blue προσφέρει μία συνολικά αναβαθμισμένη εμπειρία φόρτισης στους χρήστες, σύμφωνα με τις ανάγκες τους. Οι οδηγοί προγραμματίζουν εύκολα και ξεκούραστα τa ταξίδιa τους μέσα από την υπηρεσία PPC blueTrips, η οποία διαθέτει προτεινόμενους προορισμούς ταξιδιών. Παράλληλα, καθώς φορτίζουν, μπορούν να ελέγχουν με μεγαλύτερη άνεση και ακρίβεια τη διαδικασία, αξιοποιώντας την προβολή χρήσιμων πληροφοριών σχετικά με την φόρτιση του οχήματος τους, πριν ή μετά την φόρτιση, καθώς και την ένδειξη της τρέχουσας ταχύτητας φόρτισης.

Επιπλέον, τα Μέλη ΔΕΗ blue, χρησιμοποιώντας τη σχετική ενότητα PPC blueDeals στην εφαρμογή PPC blue, αποκτούν πρόσβαση σε μια σειρά προνομίων, όπως προωθητικές ενέργειες και προγράμματα επιβράβευσης. Η ΔΕΗ blue έχει δημιουργήσει προγράμματα ανταποδοτικών προνομίων για τους οδηγούς που επιλέγουν την ηλεκτροκίνηση για πιο βιώσιμες και πράσινες μετακινήσεις.

Η ΔΕΗ, ως ηγέτιδα δύναμη στην ενέργεια, ανταποκρινόμενη στη δέσμευσή της για βιώσιμη ανάπτυξη και προστασία του περιβάλλοντος, αναγνώρισε τον ρόλο της για τη διείσδυση και την ανάπτυξη της ηλεκτροκίνησης στη χώρα. Με όχημα τη ΔΕΗ blue, προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες κάνοντας την ηλεκτροκίνηση προσιτή και προσβάσιμη σε όλους. Το μεγαλύτερο δίκτυο δημόσιων φορτιστών ΔΕΗ blue αναπτύσσεται διαρκώς έχοντας πλέον περισσότερα από 2.100σημεία φόρτισης εκ των οποίων 250 σημεία ταχυφόρτισης, ισχύος έως 300 kW (DC). Η ΔΕΗ συνεχίζει να επενδύει, προσθέτοντας συνεχώς νέους φορτιστές, ενισχύοντας την υπάρχουσα υποδομή και διευκολύνοντας το ταξίδι και την καθημερινότητα με ηλεκτροκίνητο όχημα.

#ΔΕΗ_blue #ΤΑΧΥΦΟΡΤΙΣΗ #ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΗ_ΤΙΜΗ #Πάσχα
Keywords
Αναζητήσεις
dei-blue-tachyfortisi-se-pronomiaki-timi-stis-diakopes-tou-pascha.htm
Τυχαία Θέματα