Διαγραφή δανείου σε ποσοστό 65,84% πέτυχε η ΕΕΚΕ

Τη διαγραφή δανείου κατά 65,84% πέτυχε η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας της ΓΣΕΕ (ΕΕΚΕ) αναφορικά με την περίπτωση χαμηλοσυνταξιούχου ο οποίος μένει σε νησί της παραμεθορίου. Την ίδια στιγμή σύμφωνα με την ΕΕΚΕ καταγράφεται ένα νέο κύμα υπερχρεωμένων εξαιτίας της ακρίβειας.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας

κατάφερε στην περίπτωση του χαμηλοσυνταξιούχου ο οποίος χρωστούσε 28.104,85 ευρώ σε τράπεζα και τη διαγραφή σε ποσοστό 65,84% ενώ το υπόλοιπο ποσό ρυθμίστηκε σε 120 δόσεις χωρίς την προσημείωσης της ‘α κατοικίας του καταναλωτή.

Σημειώνεται ότι αρχικά, για τη ρύθμιση της οφειλής η τράπεζα απαιτούσε από τον εν λόγω συνταξιούχο, ο οποίος δεν μπορούσε να αποπληρώσει το δάνειό του λόγω της ακρίβειας σε συνάρτηση με το χαμηλό εισόδημά του, την προσημείωση της α’ κατοικίας.

«Με επιμονή και θέληση η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας της ΓΣΕΕ, συνεχίζει να στηρίζει υπερχρεωμένους δανειολήπτες που αδυνατούν λόγω των χαμηλών εισοδημάτων τους αλλά και του αυξημένου κόστους διαβίωσης να ανταπεξέλθουν στις τραπεζικές τους υποχρεώσεις» τονίζει στην ανακοίνωσή της η ΕΕΚΕ.

#Ένωση_Εργαζομένων_Καταναλωτών_Ελλάδας #ΧΑΜΗΛΟΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ #Παραμεθόριος #υπερχρεωμένα_νοικοκυριά #ακρίβεια
Keywords
Αναζητήσεις
diagrafi-daneiou-se-pososto-6584-petyche-i-eeke.htm
Τυχαία Θέματα