Εκτιμήσεις για «εκτόξευση» του Bitcoin στα 150.000 δολάρια

Την εκτίμηση ότι το bitcoin θα υπερδιπλασιαστεί φέτος και θα «σκαρφαλώσει» στα 150.000 δολάρια έκανε ο διευθυντής hedge fund, Mark Yusko.

«Ξεπεράστε το μηδέν», είπε ο διευθύνων σύμβουλος και επικεφαλής επενδύσεων της Morgan Creek στην εκπομπή «Fast Money» του CNBC αυτή την εβδομάδα.

Ο Yusko εκτιμά ότι οι επενδυτές θα πρέπει να διαθέτουν τουλάχιστον

1% έως 3% κατανεμημένο στο bitcoin στα χαρτοφυλάκιά τους.

«Το Bitcoin είναι ο βασιλιάς. Είναι το κυρίαρχο token. Είναι μια καλύτερη μορφή χρυσού», είπε χαρακτηριστικά.

Μέχρι το κλείσιμο του χρηματιστηρίου την Πέμπτη, το bitcoin αυξήθηκε κατά περίπου 159% σε ετήσια βάση. Είχε ξεπεράσει το επίπεδο των 73.000 δολαρίων νωρίτερα τον Μάρτιο, αλλά διαπραγματευόταν γύρω στα 70.700 δολάρια το βράδυ της Πέμπτης.

«Ο νόμος των μεγάλων αριθμών μπαίνει σε εφαρμογή. Νομίζω ότι μπορεί να ανέβει 10 φορές από εδώ εύκολα την επόμενη δεκαετία», πρόσθεσε ο Yusko.

Ο ίδιος απαριθμεί τα ETF (διαπραγματεύσιμα αμοιβαία κεφάλαια) bitcoin, τα οποία κυκλοφόρησαν τον Ιανουάριο, ως μια σημαντική κινητήρια δύναμη για το κρυπτονόμισμα.

Αναμένει ότι η μείωση του bitcoin κατά το ήμισυ θα οδηγήσει σε σοκ προσφοράς, με αποτέλεσμα έναν ακόμη γύρο σημαντικών ανοδικών κινήσεων για το εμβληματικό κρυπτονόμισμα.

Το halving, το οποίο μειώνει την αμοιβή εξόρυξης bitcoin στο μισό για να περιορίσει την προσφορά, αναμένεται στα τέλη Απριλίου.

«Η μεγάλη κίνηση γίνεται μετά το halving», είπε ο Yusko. «Ιστορικά, περίπου εννέα μήνες μετά το halving, οπότε κάποια στιγμή προς την Ημέρα των Ευχαριστιών, τα Χριστούγεννα, βλέπουμε την κορύφωση της τιμής πριν από την επόμενη bear market».

Η εταιρεία του Yusko έχει επίσης επενδύσει στην πλατφόρμα διαδικτυακών συναλλαγών κρυπτογράφησης Coinbase. «Πιστεύουμε ότι μεγάλα πράγματα έρχονται για την Coinbase», είπε.

Όπως μεταδίδει το CNBC, οι μετοχές της Coinbase αυξήθηκαν σχεδόν κατά 321% τους τελευταίους 12 μήνες.

#κρυπτονομίσματα #MARK_YUSKO #MORGAN_CREEK #CNBC #χαρτοφυλάκια #tokens #HALVING
Keywords
Αναζητήσεις
ektimiseis-gia-ektoxefsi-tou-bitcoin-sta-150000-dolaria.htm
Τυχαία Θέματα