Επεκτείνεται η Air France: Νέος καλοκαιρινός προορισμός η Καλαμάτα

Η Air France ανταποκρίνεται στην συνεχιζόμενη ζήτηση προωθώντας την επέκταση του παγκόσμιου δικτύου της, αυξάνοντας τη χωρητικότητα κατά 9% σε μακρινούς προορισμούς και προσφέροντας πτήσεις προς 85 προορισμούς.

Το καλοκαίρι του 2024, η Air France θα μεταφέρει περισσότερους επιβάτες προς τη Β. Αμερική. Συγκεκριμένα:

– Επαναφέρει τις πτήσεις προς τη Μινεάπολη (Μινεσότα), με μια καθημερινή πτήση.

– Εγκαινιάζει μια νέα απευθείας πτήση μεταξύ Παρισιού – Charles de Gaulle και Φοίνιξ (Αριζόνα), τρεις φορές την εβδομάδα με αεροσκάφη Boeing 787-9.

– Επεκτείνει την απ’ ευθείας σύνδεση με το Raleigh-Durham (Βόρεια Καρολίνα) που εγκαινιάστηκε τον χειμώνα του 2023, και αυξάνει τον αριθμό των εβδομαδιαίων πτήσεων στις 7, από 3 που ήταν την χειμερινή περίοδο.

Κατά την περίοδο του Φεστιβάλ των Καννών, η Air France θα έχει δύο ειδικές πτήσεις μεταξύ Los Angeles (ΗΠΑ) και Νίκαιας (Γαλλία), με Airbus A350-900s εξοπλισμένα με τις πιο σύγχρονες καμπίνες.

Αυτό το καλοκαίρι η Air France θα πετάει προς τις ΗΠΑ περισσότερες από 210 φορές την εβδομάδα, εξυπηρετώντας συνολικά συνολικά 17 προορισμούς. Θα προσφέρει επίσης σχεδόν 60 πτήσεις προς 5 πόλεις στον Καναδά.

Παράλληλα με τη διεύρυνση του δικτύου της στη Βόρεια Αμερική, τα πλάνα της εταιρείας για το καλοκαίρι του 2024 περιλαμβάνουν επίσης:

– Ανάπτυξη της καθημερινής σύνδεσης με το Άμπου Ντάμπι (Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα) από το Παρίσι-Charles de Gaulle που εγκαινίασε τον χειμώνα του 2023 και μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

– Επανέναρξη της απ΄ ευθείας πτήσης προς Νταρ Ες Σαλάμ (Τανζανία) που ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2023, με 3 πτήσεις την εβδομάδα ως συνέχεια της Ζανζιβάρης.

– Περισσότερες πτήσεις προς Ιαπωνία, συμπεριλαμβανομένων 2 καθημερινών πτήσεων μεταξύ Παρισιού-Charles de Gaulle και Τόκιο-Haneda, και 4 πτήσεων την εβδομάδα προς Τόκιο-Narita.

– Αυξημένη συχνότητα σε σημαντικά δρομολόγια στην Αφρική και τον Ινδικό Ωκεανό. Κοτονού (Μπενίν) και Ανταναναρίβου (Μαδαγασκάρη) θα συνδέονται με το Παρίσι πλέον με καθημερινές πτήσεις. Θα υπάρχουν επίσης δύο καθημερινές πτήσεις προς το Καμερούν, που θα μοιράζονται μεταξύ Γιαουντέ και Ντουάλα. Οι πτήσεις προς τα Μπραζαβίλ (Δημοκρατία του Κογκό) θα πραγματοποιούνται με αεροσκάφος Airbus A350-900.

Η συνολική χωρητικότητα της εταιρείας στους προορισμούς μεγάλων αποστάσεων αυξάνεται κατά 9% σε σχέση με το 2023.

Η ανανέωση των καμπινών στα αεροσκάφη Boeing 777-300ER και Airbus A350-900 συνεχίζεται

Η ανανέωση των αεροσκαφών 777-300ER και Airbus A350-900 με τις πιο νέες καμπίνες μεγάλων αποστάσεων θα συνεχιστεί καθ΄ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού. Το νέο αυτό προϊόν, διαθέσιμο στη Business, Premium Economy and Economy, αποτελεί κεφάλαιο της νέας εμπειρίας ταξιδιού της εταιρείας.

Μετά τη Νέα Υόρκη-JFK, τη Νέα Υόρκη-Νιουάρκ, την Ουάσινγκτον DC, τη Βοστώνη, το Χιούστον, το Ρίο ντε Τζανέιρο, τη Μπανγκόκ, το Ντακάρ, το Τόκιο-Χανέντα, το Χονγκ Κονγκ, τη Σεούλ-Ιντσον, τη Σανγκάη και το Γιοχάνεσμπουργκ, οι νέες αυτές καμπίνες θα είναι διαθέσιμες φέτος το καλοκαίρι και στις πτήσεις προς Τορόντο, Σικάγο, Βανκούβερ, Σαν Φρανσίσκο, Λος Άντζελες, Παπεέτε, Μεξικό και Τόκιο-Ναρίτα.

Πτήσεις μικρών και μεσαίων αποστάσεων: 102 προορισμοί, 45 εποχιακά δρομολόγια σε Γαλλία και Ευρώπη

Συμπληρωματικά στο κανονικό της πρόγραμμα πτήσεων, η Air France θα προσφέρει 45 εποχιακά δρομολόγια σε Γαλλία και Ευρώπη.

Τρία νέα δρομολόγια ξεκινούν από το Παρίσι- Charles de Gaulle προς:

Καλαμάτα (Ελλάδα), 1 πτήση κάθε Σάββατο από τις 9 Ιουλίου έως τις 31 Αυγούστου

– Βερόνα (Ιταλία), με έως 3 πτήσεις την εβδομάδα (το δρομολόγιο ξεκίνησε από τις 2 Απριλίου)

– Narvik-Lofoten (Νορβηγία), 1 πτήση κάθε Σάββατο από τις 15 Ιουνίου έως τις 31 Αυγούστου

Οι πτήσεις προς Tromsø (Νορβηγία), που έως τώρα ήταν διαθέσιμες μόνο την χειμερινή περίοδο, συνεχίζονται και το καλοκαίρι με έως δύο πτήσεις την εβδομάδα από το Παρίσι-Charles de Gaulle, με Airbus A319.

Παράλληλα, η θυγατρική του ομίλου Air France-KLM, Transavia France, θα πετά προς 116 προορισμούς σε 33 χώρες μέσω 206 δρομολογίων. Για μια ακόμη φορά, θα είναι η κορυφαία εταιρεία χαμηλού κόστους που θα πετά από τα αεροδρόμια του Παρισιού.

Αναλυτικό πρόγραμμα πτήσεων, ημέρες και ναύλοι υπάρχουν διαθέσιμα στα airfrance.gr και transavia.com.

#Air_France
Keywords
Αναζητήσεις
epekteinetai-i-air-france-neos-kalokairinos-proorismos-i-kalamata.htm
Τυχαία Θέματα