Επιστολή Ερντογάν σε Σακελλαροπούλου: Είμαστε έτοιμοι να στηρίξουμε την Ελλάδα

Επιστολή προς την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, έστειλε ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για τις καταστροφές που έχει υποστεί η χώρα μετά τις πλημμύρες από την κακοκαιρία «Daniel», καθώς και τις πυρκαγιές του φετινού καλοκαιριού.

Πιο συγκεκριμένα, ο Τούρκος πρόεδρος στην επιστολή του εκφράζει τα βαθύτατα συλλυπητήριά του για τα θύματα από τις δασικές πυρκαγιές και πλημμύρες.

Παράλληλα, τονίζει ότι η Τουρκία, στα πλαίσια της αλληλεγγύης, είναι έτοιμη να στηρίξει την γείτονα χώρα σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Υπενθυμίζεται

ότι στον απόηχο των τραγικών γεγονότων που έλαβαν χώρα στην Ελλάδα τις τελευταίες ημέρες, αποφασίστηκε η αλλαγή της ημερομηνίας αναφορικά με τη συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Ερντογάν.

Η συνάντηση επρόκειτο να γίνει στη Νέα Υόρκη στις 18 Σεπτεμβρίου, ωστόσο οι εξελίξεις με τις φονικές πλημμύρες από την κακοκαιρία Daniel, έφεραν αλλαγές στο πρόγραμμα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μεταβεί στη Νέα Υόρκη από 20 ως τις 22 Σεπτεμβρίου, αντί του αρχικού προγράμματος που προέβλεπε να είναι στη Νέα Υόρκη 18 με 21 του μηνός.

ΕρντογάνΣακελλαρόπουλουΕΛΛΑΔΑπλημμύρες
Keywords
Αναζητήσεις
epistoli-erntogan-se-sakellaropoulou-eimaste-etoimoi-na-stirixoume-tin-ellada.htm
Τυχαία Θέματα
Επιστολή Ερντογάν, Σακελλαροπούλου, Είμαστε, Ελλάδα,epistoli erntogan, sakellaropoulou, eimaste, ellada