Επιστροφή σε θετικό πρόσημο για τη Wall Street

Με άνοδο έκλεισε η συνεδρίαση της Τετάρτης (14/2) στη Wall Street.

Ο Dow Jones έκλεισε με άνοδο 0,40% στις 38.424,27 μονάδες, ο S&P 500 ενισχύθηκε κατά 0,93% στις 4.999,01 μονάδες και ο Nasdaq Composite κέρδισε 1,30%, κλείνοντας στις 15.859,15 μονάδες.

Οι βασικοί δείκτες κατάφεραν να ανακάμψουν από τις απώλειες της Τρίτης, τις οποίες «πυροδότησε» η έκθεση του Ιανουαρίου για τον πληθωρισμό στις ΗΠΑ, που προκάλεσε νέες ανησυχίες για την

πορεία των επιτοκίων της Fed.

H μετοχή της Lyft έκανε άλμα 35,12% μετά την ανακοίνωση θετικών αποτελεσμάτων τριμήνου, ενώ η Airbnb έχασε 1,43%, παρά το γεγονός πως ξεπέρασε τις προσδοκίες, όσον αφορά τα έσοδα του τελευταίου τριμήνου. Η μετοχή της Nvidia ενισχύθηκε κατά 2,46%.

Όπως σημειώνουν αναλυτές, στην αγορά υπάρχουν ακόμα περιθώρια για διορθωτικές κινήσεις, επομένως δεν είναι απίθανες κάποιες απώλειες βραχυπρόθεσμα. Ωστόσο, δεν αναμένεται κάποια μεγάλη πτώση.

Απώλειες για το πετρέλαιο εν μέσω ανησυχιών για τα αποθέματα των ΗΠΑ

Πτώση σημείωσε το πετρέλαιο, καθώς οι ανησυχίες για τη ζήτηση εντάθηκαν μετά την ανακοίνωση των στοιχείων για τα αποθέματα αργού πετρελαίου στις ΗΠΑ.

Το συμβόλαιο παράδοσης Μαρτίου του αργού πετρελαίου, τύπου West Texas Intermediate, υποχώρησε κατά 1,58% και έκλεισε στα 76,64 δολάρια το βαρέλι. Το συμβόλαιο Απριλίου για το πετρέλαιο τύπου Brent έχασε 1,41%, κλείνοντας στα 81,60 δολάρια το βαρέλι.

Πριν την ανακοίνωση του αμερικανικού Οργανισμού Πληροφοριών Ενέργειας (ΕΙΑ), το WTI σημείωνε άνοδο 1%.

#Wall_Street #nyse #Άνοδος #κέρδη
Keywords
Αναζητήσεις
epistrofi-se-thetiko-prosimo-gia-ti-wall-street.htm
Τυχαία Θέματα