Γιατί να επενδύσετε σε ψηφιακά Tokens: Η περίπτωση του BTMT

Όχι μόνο οι λάτρεις των κρυπτονομισμάτων αλλά και οι επενδυτές στην ευρύτερη χρηματοπιστωτική αγορά παρακολουθούν τις τελευταίες τάσεις του κλάδου. Εκτός από τις νέες τεχνολογίες blockchain, επιθυμούν όλο και περισσότερο να μάθουν πού, πότε και πώς δημιουργούνται νέα tokens. Η επένδυση σε token έχει νόημα - υπό την προϋπόθεση ότι υποστηρίζονται από ένα διαφανές πλαίσιο που προσφέρει ουσιαστικά οφέλη στους κατόχους token.

Πώς καθορίζεται η αξία ενός token; Τι κρύβεται πίσω από την επιτυχία του token BTMT;
Πώς μπορούν οι έμποροι να επωφεληθούν από την ανάπτυξη των BITmarkets;

Ένα token είναι ένα ψηφιακό περιουσιακό στοιχείο με αξία που καθορίζεται από τον σκοπό του. Τα token χρησιμότητας είναι μια μορφή εμπορεύσιμων οφελών των συμμετεχόντων σε ένα συγκεκριμένο έργο. Το BTMT (BITmarkets Token) παρουσιάζει τα οφέλη από την κατοχή ενός token ενώ μας εξηγεί την αξία του η οποία αναμένεται να αυξηθεί με την πάροδο του χρόνου.

Το BTMT καταφθάνει στην αγορά με στόχο την αύξηση της αξίας του

Το ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων BITmarkets εισήγαγε την άνοιξη του 2023 το platform-native token BTMT. "Μέχρι τα μέσα Ιουνίου, είχαμε πραγματοποιήσει ιδιωτικές πωλήσεις του BTMT αξίας άνω του ενός εκατομμυρίου δολαρίων. Μόλις πρόσφατα ολοκληρώσαμε τη φάση της προπώλησης, όπου οι traders της BITmarkets είχαν την ευκαιρία να αγοράσουν το token στην πιο ελκυστική τιμή πριν από τη δημόσια πώληση", συνόψισε ο Peter Sumer, CEO της BITmarkets, σχετικά με τα πρώτα στάδια της εισαγωγής του token στην παγκόσμια σκηνή.

Στη φάση της προπώλησης, η τιμή του BTMT είχε οριστεί σε 1 BTMT = 0,083 MATIC.* Η αρχική τιμή για τη δημόσια πώληση, η οποία ξεκίνησε την 1η Νοεμβρίου 2023, είχε οριστεί σε 0,166 MATIC. Έκτοτε, το token έχει ως στόχο να αυξηθεί σε αξία προς τα 0,200 MATIC, το οποίο αντιπροσωπεύει αύξηση άνω του 20% από την αρχική τιμή δημόσιας πώλησης.

Λόγω του αισιόδοξου κλίματος που επικράτησε στην αγορά κρυπτονομισμάτων τον Νοέμβριο του 2023, η τιμή του MATIC αυξήθηκε κατακόρυφα και η αξία του BTMT σε δολάρια ΗΠΑ σημείωσε αύξηση σχεδόν 410% για τους πελάτες που το απέκτησαν στην πιο ευνοϊκή τιμή κατά την περίοδο της ιδιωτικής πώλησης αυτή την άνοιξη. Συνοπτικά, η αξία του BTMT έχει αυξηθεί κατά περισσότερο από 200% για το 22% των κατόχων του, ενώ το 67% από αυτούς έχουν βιώσει αύξηση της αξίας των επενδύσεών τους κατά περισσότερο από 100%.

Η συνολική προσφορά του BTMT κατά την ανάπτυξη ανέρχεται σε 300 εκατομμύρια tokens, ενώ η κατανομή για δημόσια πώληση ανέρχεται σε 60 εκατομμύρια tokens (20%).

"Με τον ενσωματωμένο αποπληθωριστικό μηχανισμό, η τελική προμήθεια των token θα μειωθεί στα 200 εκατομμύρια. Η διαδικασία καύσης θα κάνει την τιμή όλο και πιο ελκυστική. Από την προπώληση, η αξία των token θα αυξάνεται μέχρι την τελική εισαγωγή στο χρηματιστήριο, η οποία αναμένουμε να γίνει το επόμενο έτος", εξηγεί ο Peter Sumer και προσθέτει: "Σχεδιάζουμε να χρησιμοποιήσουμε το μεγαλύτερο μέρος των κεφαλαίων που θα συγκεντρωθούν από τις πωλήσεις token για περαιτέρω ανάπτυξη, βελτιστοποίηση της πλατφόρμας, μάρκετινγκ και εξαγορές."

Οφέλη που συνοδεύουν το BTMT

Το BTMT είναι ένα native exchange utility token που παρέχει στους κατόχους του οφέλη από τη διαπραγμάτευση κρυπτονομισμάτων, συμπεριλαμβανομένων σημαντικά χαμηλότερων τελών συναλλαγών - έως και 80%. Οι κάτοχοι του BTMT μπορούν επίσης να επωφεληθούν από εξατομικευμένη υποστήριξη και συμβουλές από μια ειδική ομάδα εμπειρογνωμόνων της BITmarkets, να απολαύσουν πρόσβαση σε premium περιεχόμενο και να έχουν δικαίωμα ψήφου για τα χαρακτηριστικά της πλατφόρμας. Επιπλέον, η αγορά BTMT υποστηρίζει έργα ESG (έργα κοινωνικής ευθύνης και βιωσιμότητας) και οι κάτοχοι token μπορούν να συμμετάσχουν στην επιλογή τους.

Η ιστορία της BITmarkets

Η BITmarkets ξεκίνησε στις αρχές του 2022 με το σύνθημα "Crypto made simple" ως αποτέλεσμα της προσπάθειας μιας ομάδας αφοσιωμένων επαγγελματιών, η οποία έχει σχηματιστεί από δύο φαινομενικά ανόμοιες ομάδες. Έμπειροι διαχειριστές επενδύσεων από τις χρηματοπιστωτικές αγορές και τις κεφαλαιαγορές, μαζί με μερικούς ενθουσιώδεις εμπειρογνώμονες σε θέματα blockchain και άλλων τεχνολογιών κρυπτονομισμάτων, συμφώνησαν ότι υπήρχε χώρος στην αγορά για ένα ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων διαφορετικής κοπής.

"Δεσμευόμενοι να καταστήσουμε την κρυπτογράφηση προσιτή σε όλους, έχουμε θέσει φιλόδοξους στόχους για τους εαυτούς μας. Όχι μόνο επιδιώκουμε τη μέγιστη διαφάνεια και απλότητα στις συχνά τεχνικά περίπλοκες διαδικασίες μας, αλλά στοχεύουμε επίσης να δημιουργήσουμε μια ισχυρότερη σύνδεση με τους πελάτες μέσω της γλώσσας και του στυλ επικοινωνίας που χρησιμοποιούμε", υπενθύμισε ο Peter Sumer.

Τηρώντας την υπόσχεση, η BITmarkets αναβάθμισε την πλατφόρμα της για να προσφέρει εξατομικευμένη υποστήριξη πελατών on-call στις μητρικές γλώσσες όλων των χωρών στις οποίες δραστηριοποιείται το χρηματιστήριο.

Αυτή η "εξανθρωπιστική" στρατηγική, η οποία διαφοροποιεί το BITmarkets από άλλα ανταλλακτήρια κρυπτογράφησης, είχε ως αποτέλεσμα τη δυναμική ανάπτυξή του. Το ανταλλακτήριο προσφέρει επί του παρόντος υπηρεσίες online συναλλαγών κρυπτογράφησης για περισσότερα από 150 κρυπτονομίσματα.

Η BITmarkets συνέχισε να αναπτύσσει τη στρατηγική της και άρχισε να δίνει ακόμη μεγαλύτερη έμφαση στην ασφάλεια, η οποία θεωρείται το άλφα και το ωμέγα της επιτυχημένης μαζικής υιοθέτησης των κρυπτονομισμάτων στη ζωή του παγκόσμιου πληθυσμού. Το ανταλλακτήριο εφάρμοσε πολλαπλά επίπεδα ασφάλειας, αντλώντας έμπνευση από τον παραδοσιακό χρηματοπιστωτικό τομέα και αναφερόμενο σε αυτό ως Institutional-grade Security. Στην πράξη, αυτό σημαίνει ότι το 99% των περιουσιακών στοιχείων των πελατών φυλάσσεται σε cold storage. Επιπλέον, η BITmarkets εφαρμόζει πρακτικές whitelisting και επιβεβαίωσης συναλλαγών, ενώ το ανταλλακτήριο κρυπτογράφησης κρυπτογραφεί όλα τα προσωπικά δεδομένα.

Κατευθυνόμενοι προς την κορυφή

Τα ανταλλακτήρια κρυπτογράφησης ανταγωνίζονται ώστε να προσελκύσουν πελάτες βάσει των καινοτόμων προϊόντων που προσφέρουν. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το BITmarkets εγκαινίασε - ως το πρώτο ανταλλακτήριο - τη δυνατότητα διαπραγμάτευσης Deposit to Margin. Η καινοτόμος λύση έχει προσαρμοστεί στους margin traders και τους επενδυτές της BITmarkets, με έμφαση στην απλούστευση. Και, πράγματι, οι traders μπορούν πλέον απλά να παραλείψουν την άβολη διαδικασία μεταφοράς χρημάτων από το spot wallet στο margin wallet, εξοικονομώντας ουσιαστικά χρόνο και μειώνοντας την έκθεση σε κινδύνους συναλλαγών.

Τέλος, οι πελάτες επικεντρώνονται στην τιμολόγηση. Ενώ η BITmarkets δίνει σταθερά έμφαση στην ασφάλεια και την ποιότητα, το ανταλλακτήριο έχει επίσης προσφέρει στην παγκόσμια αγορά τα πιο ανταγωνιστικά τέλη για τη διαπραγμάτευση κρυπτονομισμάτων. Γίνετε μέλος της κοινότητας της BITmarkets και ξεκινήστε το ταξίδι των συναλλαγών σας.

#ΨΗΦΙΑΚΑ_TOKENS #κρυπτονομίσματα #BTMT
Keywords
Αναζητήσεις
giati-na-ependysete-se-psifiaka-tokens-i-periptosi-tou-btmt.htm
Τυχαία Θέματα